Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
survivor

Mitar iznenadio Anđelu ponudom: 'Osjećam neku moralnu potrebu da je zaštitim'

Foto: Nova TV
1/5
16.04.2024.
u 15:01

Nagrada za koju će se natjecati ovoga puta je hrana - šumska salata, ćevapi, kajmak, bezalkoholno pivo… A da bi dobili nagradu moraju proći morski poligon te prvi osvojiti osam bodova.

Koliko je nepredvidiv Survivor natjecatelji otkrivaju svakoga dana. Ovoga puta, nadasve neobičnu, ali i nelogičnu ponudu Anđeli će iznijeti Mitar. Naime, on će izjaviti da se pleme dogovorilo da se u slučaju gubitka na igrama za plemenski imunitet glasa za novopridošle članove tima. U razgovoru s Anđelom nešto će ga nagnati na to da se predomisli da njoj uputi svoj glas. Ali, to nije sve. „Razmišljao sam ako se bude glasalo za tebe, da ti ustupim svoje mjesto i da uđem u duel umjesto tebe“, reći će joj Mitar te objasniti da ona ne zaslužuje biti izglasana samo zato što je došla zadnja. „Osjećam neku moralnu potrebu da je zaštitim, jer smatram da ću se snaći u eliminacijama lakše nego ona“, izjavit će Mitar. Anđela će ga saslušati, ali i zaključiti da joj nisu sasvim jasne Mitrove namjere.

Za to vrijeme, natjecatelji plavog plemena spremaju se za novi zahtjevan dan u divljini i novu žestoku borbu protiv crvenog plemena. „Idemo na poligon s istom, ako ne i jačom energijom. Očekujemo nagradu i pobjedu“, kazat će Luka. Pobjedi se nadaju i u crvenom timu. „Ja sam uvijek za to da do pobjeda dolazimo strpljenjem i staloženošću, tako da se nadam da ćemo u igru ući koncentriraniji i staloženiji nego zadnji put i dokazati da smo bolji tim“, istaknut će Vesna.

VEZANI ČLANCI:

Nagrada za koju će se natjecati ovoga puta je hrana - šumska salata, ćevapi, kajmak, bezalkoholno pivo… A da bi dobili nagradu moraju proći morski poligon te prvi osvojiti osam bodova.

Kojem će timu to poći za rukom, doznat ćemo uskoro u novoj epizodi Survivora.

VIDEO Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije