Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI GLUMAC

Gérard Depardieu priveden zbog optužbi za seksualno napastovanje, izneseni mučni detalji

FILE PHOTO: Gerard Depardieu waves as he arrives during a red carpet event for the movie "Novecento- Atto Primo" at the 74th Venice Film Festival in Venice
Foto: ALESSANDRO BIANCHI/REUTERS
1/6
29.04.2024.
u 10:41

Glumac se suočava s optužbama za seksualni napad koje su podnijele dvije žene. Optužuju ga za zlostavljanje na dva filmska seta: 2014. godine na setu "Čarobnjaka i Sijamke" redatelja Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na setu "Volets vertes" Jeana Beckera. Gérard Depardieu osporava činjenice za koje je optužen

Slavni francuski glumac Gérard Depardieu (75)  pozvan je jutros u policiju kako bi odgovarao na optužbe za seksualno zlostavljanje, objavila je francuska televizijska kuća BFMTV.

Glumac se suočava s optužbama za seksualni napad koje su podnijele dvije žene. Optužuju ga za zlostavljanje na dva filmska seta: 2014. godine na setu "Čarobnjaka i Sijamke" redatelja Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na setu "Volets vertes" Jeana Beckera. Gérard Depardieu osporava činjenice za koje je optužen.

Prva tužiteljica, filmska dekoraterka (53), govori o događajima koji su se dogodili u rujnu 2021. Gérard Depardieu tada je sudjelovao u snimanju filma "Les Volets vertes" Jeana Beckera. Jednog je dana, dok je sjedio u hodniku, nogama zgrabio tužiteljicu i prikliještio je između svojih bedara, rekla je. 

Navodno je dodirivao po struku, grudima i zadnjici te joj, po njezinu iskazu govorio:  

"Zabit ću ti svoj veliki suncobran u pi*ku". Žena je kazala kako je morala zatražiti pomoć da se istrgne iz njegova stiska. 
Filmska ekipa tražila je od glumca da se ispriča, no nakon toga, prema navodima tužiteljice, redovito ju je zvao "ona drolja" tijekom snimanja.

Nakon otvorenog pisma Gérarda Depardieua u Le Figaru prošlog listopada, ova dekoraterka objašnjava da više ne može raditi, da ima napade tjeskobe i posttraumatski stres. U ovom pismu Gérard Depardieu iznosi svoju "istinu" i poriče optužbe.

Druga tužiteljica podsjeća na djela koja su, prema njezinim riječima, počinjena u ožujku 2014. tijekom snimanja kratkog filma Jean-Pierrea Mockyja "Čarobnjak i Sijamka", u Doué-la-Fontaineu u Maine-et-Loireu.

VEZANI ČLANCI: 

Nekoliko dana prije početka snimanja nekoliko članova tima sastalo se u kući Gérarda Depardieua, u ulici du Cherche-Midi u Parizu, kako bi se pripremili. Tom je prilikom asistentica koja je tada imala 24 godine tvrdila da je bila seksualno uznemiravana. Prema njezinu iskazu, dirao ju je po zadnjici i upućivao joj bezobrazne komentare. Snimanje je počelo 29. ožujka 2014.. Glumac se ponovno susreo s asistenticom i ponavljao, prema njezinim tvrdnjama, dodirivanje intimnih dijelova. Također ju je, rekla je, eksplicitno pozivao na seks. 

Gérard Depardieu također je optužen od prosinca 2020. za silovanje i seksualni napad na glumicu Charlotte Arnould.

VIDEO: Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

 

Ključne riječi

Komentara 8

DA
darko122
10:54 29.04.2024.

Više neznaš što je laž što je istina. Danas je potrebno za sex imati partnericu ugovor ovjeren kod javnog bilježnika i tri svjedoka tijekom sexa, da je sve bilo po ugovoru.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
12:26 29.04.2024.

Radodajke na sve strane a onda nakon10-30 godina nako što su profitirale a i nisu više najpoželjnije onda se sjete kako doći do još love i usput biti u centru pažnje. S druge strane imamo hrpu kojekakvih bilo muških, ženskih i svih onih neodređenih bolesnika, nasilnika kojima se kriju identiteti a počinili su najljigavije stvari kako djeci tako i ostalim nemoćnima.

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
11:47 29.04.2024.

Čuo sam o sličnim pričama na našem odnosno od nekoga privatiziranom otoku Brijuni. Ali osoba je nedodirljiva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije