Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE VELIKO SLAVLJE U ZAGLAVAMA!

FOTO Osvanule ekskluzivne fotografije s vjenčanja Luce i Janka, spremaju se izgovoriti sudbonosno 'da'

Foto: Nova TV
1/14
29.04.2024.
u 13:31

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma, najpoznatiji domaći televizijski par napokon će stati pred oltar. Kako će izgledati ovaj predivan događaj, hoće li sve ići po planu, ili će se kako to uvijek biva u Zaglavama, nešto i zakomplicirati, ne propustite pogledati večeras u novim epizodama serije 'Kumovi' na Novoj TV!

Gledatelji 'Kumova' imali su prilike u proteklim epizodama svjedočiti nizu velikih promjena koje su zahvatile Zaglave i sve mještane ovog malog mjesta. Nakon loših vijesti i neočekivanog odlaska jednog od najistaknutijih ljudi u kraju – Stipana Macana (Milan Štrljić), šest mjeseci poslije mjestom se šire pozitivne i sretne vijesti. Općina ima velike planove za nadolazeću turističku sezonu, a braća Macan susreću se pred njihovom klupom i konačno mire sve nesuglasice koje su ih razdvajale.

No, najveće veselje u mjestu donijet će vjenčanje Luce (Uršule Najev) i Janka (Momčilo Otašević), koji su na putu da svoje sudbonosno 'da' izreknu nakon brojnih ljubavnih brodoloma. Taj poseban trenutak bit će zalog vječne ljubavi i vjernosti, dok će njihovo obećanje ispisati nova poglavlja u knjizi njihovih života i ovog šarmantnog mjesta Dalmatinske Zagore.

GALERIJA: FOTO Osvanule ekskluzivne fotografije s vjenčanja Luce i Janka, spremaju se izgovoriti sudbonosno 'da'

1/14

Kako će izgledati ovaj predivan događaj, hoće li sve ići po planu, ili će se kako to uvijek biva u Zaglavama, nešto i zakomplicirati, ne propustite pogledati večeras u novim epizodama serije 'Kumovi' na Novoj TV!

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, početkom godine omiljena dramska serija ''Kumovi'' s novom sezonom vratila se na Novu TV, obećavajući da će nas ponovno uvući u zanimljiv svijet intriga, moći i obiteljskih odnosa. Dok se već uigrani likovi bore sa zamršenim odnosima, u igru ulaze i razvijaju se novi likovi, noseći teret prethodnih grešaka iz mladih dana, dok se stare vrijednosti testiraju na relaciji između odanosti obitelji i osobnih ambicija.

Nova sezona donosi i nove saveze, ali i sukobe koji će potresti temelje ovog malog mjesta. Svaki korak naprijed nosi sa sobom neprocjenjive posljedice. Posebno to najavljuju glavni likovi Janko (Momčilo Otašević) i Luce (Ana Uršula Najev) koji su u prethodnim sezonama svoj odnos izgradili te dospjeli nadomak zaruka, koje su im u užarenoj završnici sezone izmaknule za dlaku.

- Zapravo dogodit će se krucijalno razilaženje u životnim stavovima. To će ja mislim biti njihov najveći ljulj u vezi. Moram stvarno reći da je ova sezona meni najbolja dosad. Jedva čekam da krene! - poručuje Uršula koja će osim zapleta na ljubavnom polju uz Lucu doživjeti i poslovne preokrete u karijeri glavne liječnice Zaglava.

- Ova nova je nama privatno i intimno bila glumački najbolja sezona dosad. Nijedna mi nije bila loša, ali druga me malo utukla. Janku je bilo dosadno pa je i meni bilo dosadno, a ova je baš, baš dobra sezona - dodaje Momčilo.

Najgledanija serija u Hrvata nije se pod kožu uvukla samo vjernim gledateljima, nego i svima onima koji svakodnevno marljivo kreiraju njen sadržaj.

VIDEO: Stipan Macan (Milan Štrljić) na setu serije "Kumovi" najavio je novu sezonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije