Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na Facebooku

Kolinda Grabar-Kitarović javila se na svoj rođendan i otkrila kako je provela dan: 'Kao da je prava zabava'

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević
1/14
29.04.2024.
u 22:00

I ovoga puta se javila na društvenim mrežama te otkrila kako je provela rođendan i zahvalila se svima na čestitkama. Objavila je svoju fotografiju u dugom kaputu.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović danas je proslavila 56. rođendan! Naša bivša predsjednica je, prema pisanju mnogih obožavatelja - kao vino - što starija to bolja. Osim političke karijere, njezin izgled i modni izričaj tijekom godina su se također nalazili u središtu pozornosti, a često je hvaljena zbog svojeg izgleda i elegancije. Kolinda koristi i društvene mreže Instagram i Facebook, a ondje ponekad objavljuje i fotografije s poslovnih i privatnih događaja. 

I ovoga puta se javila na društvenim mrežama te otkrila kako je provela rođendan i zahvalila se svima na čestitkama. Objavila je svoju fotografiju u dugom kaputu i poručila:
- Svima vama koji ste me se danas sjetili, velika hvala na lijepim željama i pozitivnim vibrama! Još jedan u nizu radnih rođendana, sa zrakoplova na zrakoplov, na putu, ali uz želje dobrih ljudi kao da je prava rođendanska zabava!  Zato uzvraćam najljepšim željama! - poručila i dobila brojne komplimente obožavatelja.

Podsjetimo, nekoliko godina unazad Grabar-Kitarović bila je top tema domaćih medija, a krajem prošle godine, točnije sredinom prosinca čitatelj Večernjeg lista uhvatio je Kolindu u šetnji centrom Zagreba, i to, ni više ni manje nego u ljetnoj obući - japankama. - Bila sam na pedikuri, ne mogu vjerovati da me netko fotografirao. Nisam željela da mi se uništi lak, i onda sam izašla u japankama - kazala nam je tada kroz smijeh bivša predsjednica Republike Hrvatske. Hrvatska političarka i diplomatkinja napuštala je haustor u Radničkoj ulici u Zagrebu kada ju je naš čitatelj fotografirao u zanimljivoj modnoj kombinaciji.  

GALERIJA Kolinda Grabar-Kitarović proslavila rođendan

1/31

Tada je svezala kosu u niski rep, odjenula smeđi kožni baloner, crne hlače, zelenu oversized torbu, a ono što je i čitatelja začudilo su japanke u prosincu. U opuštenoj modnoj kombinaciji prošetala je Radničkom ulicom u centru hrvatske metropole. Simpatična Kolinda nasmijala se u kratkom telefonskom pozivu i rekla kako mora ići dalje zato što ju čeka telefonska konferencija. 
Ovo je bio rijedak izlazak bivše predsjednice Grabar-Kitarović, koju u posljednje vrijeme nemamo baš priliku često vidjeti u javnosti. Nedavno je njezin suprug Jakov Kitarović uhvaćen u javnosti nakon dugo vremena, u zagrebačkom kazalištu Vidra, ali bez svoje voljene supruge Kolinde. 

Dodajmo da  bivša predsjednica svojim izgledom plijeni pažnju gdje god da se pojavi, i to ne samo zbog svojih odjevnih kombinacija, već i zbog svoje vitke linije. Osim toga, i na društvenim mrežama plijeni pažnju, a obožavatelji joj ostavljaju pozitivne kritike na račun njezina izgleda.  ''Predivna dama'', ''Kako moćna žena našeg doba'', ''Ti si kao vino, što starije to bolje'', "Divna i zgodna", samo su neki od komentara na njezinom Facebook profilu.

VIDEO Petar Grašo i Hana Huljić čekaju drugo dijete

 

Komentara 1

Avatar mrbr
mrbr
09:23 02.05.2024.

56. ročkas a kao da je 30.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije