Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Večera za 5'

Casper začarao ekipu i odnio pobjedu: 'Ja sam oduševljen, ne vjerujem...'

Foto: promo
1/6
26.04.2024.
u 19:23

Posljednjeg dana ekipu je ugostio kriminalist i magistar kaznenopravnih znanosti Goran Grguričin. Završio je na trećem mjestu, ekipa mu je udijelila 36 bodova

Pobjedu u ovotjednoj 'Večeri za 5' odnio je Milorad 'Casper' Mišković. 'Baš sam iznenađen, ne mogu vjerovati da sam u kuhanju pobjednik, to me šokiralo, fasciniralo, oduševljen sam. Ne znam što ću reći kad dođem kući, neće mi na kraju ni vjerovati! Presretan sam. Nagradu ću potrošiti da bude ušteđevina za stare dane pa ću izvlačiti euro po euro', zaključio je Casper. 

Posljednjeg dana šibenskog tjedna ekipu je ugostio kriminalist i magistar kaznenopravnih znanosti Goran Grguričin. Završio je na trećem mjestu, ekipa mu je udijelila 36 bodova. Pripravu večere Goran je započeo predjelom - rižotom od sipe. 'Šporkat ćemo zube' odmah je ekipu nazivom asocirao na rižoto od sipe - posebno Florijana. Tijekom priprave predjela, njegov unuk i imenjak Gogi mu je pomogao. Ponosni djed posvetio se nakon predjela i glavnog jela - 'Ća valja, valja'.

- Sto posto zubatac, neće ga na brudet, ovo će vjerojatno na gradele, žar, to je to", jasan je bio Milorad. "Kokot, zubatac i grdobina, to će biti neki miks i bit će super -  dodala je Ivana. Skuhao je tri vrste ribe, a poslužio ih je uz palentu. Za kraj, spravio je Goran desert - 'Prava rima - okus štima'. - Ne mogu odgonetnuti - komentirala je Ivana naziv deserta, a složili su se i ostali. Uskoro je Goran objasnio da se radi o palačinkama u šatou. Kada je priveo pripremu jela kraju, okrenuo se pripremi za dolazak gostiju.  Goran je ekipu dočekao uz prigodne aperitive. - Bio je na dočeku opušten i prirodan -pohvalila je domaćica Ivana. - Iscrpljen malo, ali pozitivan - dodao je Milorad. -Probao sam liker od suhe šljive, bilo je raznog izbora, ali odlučio sam se na to - ispričao je Florijan. Ekipa je pohvalila izbor aperitiva, a potom je uslijedio rižot od sipe. -Bilo je frapantno, zastrašujuće - obilato, svi smo ustuknuli kad smo vidjeli koliko toga ima - komentirao je Milorad količinu predjela.

 

1/5

VEZANI ČLANCI:

 

- Bilo je obilato, možda je malo nedostajalo soli. Okus je bio okej - složila se i Ivana. - Nisam mogao pojesti sve - zaključio je Florijan. Glavno jelo stiglo je iduće pred ekipu - tri vrste ribe uz palentu. Brudet po žirajski stigao je pred ekipu i količinski opet iznenadio. - Palenta je bila ogromna, dosta vrsta ribe, previše. Volio bih da nam je poslužio mesa - komentirao je Florijan. - Očekivao sam pikantniji okus, da bude malo to gušće, meni ta riba koja je bila ukusna, bila je više kao da je spremio riblju juhu - detaljno je svoje mišljenje iznio Milorad. 

 

1/5

 

Desert je stigao za kraj - ukusne palačinke u šatou, poslužene uz prošek iz 1981. godine. - Nisam ljubiteljica palačinki - otkrila je Ivana uskoro. Za stolom su, pak, Goranu stizali komplimenti na račun deserta. Tijekom deserta je Milorad izveo i jedan od svojih trikova, a za kraj večere Goranu su u pomoć stigla njegova unučad - unuk Gogi i unučice Melani i Paula. Preslatka unučad udijelila su Goranovim gostima divne poklone. - Ma predivno, sve mi je super - pohvalila je poklone Ivana. 

 

VIDEO: Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije