Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na met galu

VIDEO Svi su gledali samo nju: Pjevačica se jedva kretala, došla je u haljini od pijeska

Foto: Profimedia
1/6
07.05.2024.
u 09:52

Važno je napomenuti da je tema ovogodišnje Met Gale bila 'Garden of Time' ili vrt vremena, a od uzvanika se očekivalo da se pojave u kreacijama koje tu temu predstavljaju najbolje što mogu. Očekivalo se da će najviše njih odjenuti kreacije sa cvijećem.

Sve poglede na ovogodišnjoj Met Gali privukla je i južnoafrička pjevačica Tyla. Ona je, naime, stigla na ovaj prestižni događaj gdje se okupljaju poznati i slavni i dolaze u najzanimljivijim modnim kombinacijama u haljini prekrivenoj pijeskom. Uz nju je iskombinirala torbicu u obliku pješčanog sata. Važno je napomenuti da je tema ovogodišnje Met Gale bila 'Garden of Time' ili vrt vremena, a od uzvanika se očekivalo da se pojave u kreacijama koje tu temu predstavljaju najbolje što mogu. Očekivalo se da će najviše njih odjenuti kreacije sa cvijećem.

 

No, dosta njih se odlučilo upravo za bež boje. Zbog ove kreacije Tyla je trebala pomoć dok se penjala po stepenicama. Pomagalo joj je čak pet muškaraca koji su nosili dio haljine koji se vukao po podu. Pjevačicu su pitali hoće li moći sjediti u toj haljini - jer veliki dio Met Gale je i posebna večera - ona je samo kratko odgovorila: "Koga briga, ljudi, slatka sam."
Tyla je objasnila da je njena haljina bila inspirirana 'pijeskom vremena', a da ga je oduševila ideja ove kreacije izjavio je kreativni direktor Balmaina Olivier Rousteing. 

VEZANI ČLANCI:

"Inspiracija za ovu kreaciju proizašla je iz želje za redefiniranjem granica i pretvaranjem prolaznog materijala u vječno remek-djelo. Ideja o oblikovanju odjevnog predmeta od nečega prolaznog kao što je pijesak zapalila je moju maštu i nisam mogao biti zadovoljniji krajnjim rezultatom", izjavio je.

VIDEO Baby Lasagna otkrio svoje rituale prije izlaska na pozornicu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije