Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joker

Profesionalni vojnik Ivan briljirao u prvom dijelu kviza, ali drugi mu nije donio sreću

Foto: Nova TV
1/7
07.05.2024.
u 19:00

Kao što je i najavio, najbolje mu je išla tema sporta, pa je bez puno razmišljanja odgovorio na pitanje: Po kojem je mitskom čudovištu nadimak dobio legendarni brazilski MMA borac, Antonio Rodrigo Nogueira

U kvizu ''Joker'' profesionalni vojnik Ivan Zlojić (49) imao je sve točne odgovore do sedmog pitanja, kada je za njega sve pošlo nizbrdo. Poslije pitanja iz daleke povijesti gotovo nije više imao točnih odgovora. Kako je bilo ime rimskom caru Vespazijanu? A) August B )Tit Flavije C) Marko Aurelije D) Antonije Točan je odgovor B, a Ivan se odlučio za D.

Sreću i znanje okušao je još i na 12. pitanju koje mu je moglo donijeti nagradu, međutim, bezuspješno te je naposljetku na novčanoj ljestvici pao na nulu. Svojim ugrizom izaziva krvni ugrušak, a 2017. je otkriveno da bi taj otrov mogao biti lijek za ljude – koja je to životinja? A) glavati otrovni piton B) komodski zmaj C) stjenica D) amazonski pauk Ivanu je izgledalo da je točan dogovor D, a točan je bio ipak odgovor B.

Kao što je i najavio, najbolje mu je išla tema sporta, pa je bez puno razmišljanja odgovorio na pitanje: Po kojem je mitskom čudovištu nadimak dobio legendarni brazilski MMA borac, Antonio Rodrigo Nogueira? A) kiklop B) minotaur B) behemot D) kentaur Točan je odgovor B) minotaur. Ivan nije imao ni poteškoća s pitanjem o poznatom hrvatskom stilistu: Koje je pravo ime i prezime Modnog mačka? A) Marko Grubnić B) Viktor Drago C) Saša Joka D) Juraj Zigman Točan se odgovor skrivao iza opcije A. No, ta su pitanja bila u prvom dijelu kviza, a u drugom nije imao toliko sreće, pa je kući otišao bez novčane nagrade. Ne propustite pogledati novu epizodu ''Jokera'' od 18 sati na Novoj TV.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije