Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Tko to tamo pjeva?'

Natjecatelj osvojio tri tisuće eura, panelist Vinčić pokazao atletske, ali i vokalne vještine

Foto: promo
1/7
26.04.2024.
u 22:20

Natjecatelj Josip Grubešić iz Karlovca u showu ''Tko to tamo pjeva?'' osvojio je 3.000 eura.

Pred samim krajem, odnosno finalnim duetom kojeg izvodi posljednji tajni glas s gostom panelistom, Josip je odlučio odustati i kući odnijeti dotad osvojeni iznos u showu. U prvoj rundi prvog izazova naziva ''Playback'' predstavili su se tajni glasovi kaskader, dirigentica i skladištar, koji su pjevali, odnosno otvarali usta, na snimljenu matricu. Dobri pjevači pjevaju na svoj glas, dok loši pjevaju na tuđi. ''Skladištar me podsjeća na mene u osmom razredu, stojim ispred ogledala i Eminem, njegovi pokreti i rap me podsjećaju na mene'' komentirao je Goran Vinčić, a onda je na nagovor voditelja Frane Ridjana zapjevao s Lukom Nižetićem i gostom Damirom Kedžom njegovu pjesmu 365, obzirom da se i skladištar predstavio upravo tom pjesmom u izazovu.

''Kaskader - odlična energija, ali kod lipsynca je djelovalo kao da priča, a ne da pjeva. Kod dirigentice čujem da pjeva, a moram priznati da skladištar uopće nije bio u syncu s riječima'' kazao je Kedžo, a Gianna i Alka su sugerirale natjecatelju da eliminira dirigenticu, što je on i učinio, no što se pokazalo pogrešnim jer je dirigentica bila dobar glas. Prvih 500 eura osvojio je u drugoj rundi ovog izazova kada je između miss fotogeničnosti, knjižničara i klizačice eliminirao klizačicu. Da ne pjeva dobro, najuvjereniji je bio Kedžo. Još 500 eura osvojio je i u trećoj rundi kada su nastupali autolimar, studentica agronomije, latino plesačica. Josip je eliminirao latino plesačicu koja je sve oduševila svojim plesom, a posebno oduševljen bio je Vinčić, koji je na pozornici čak pokušao imitirati latino plesačicu i napraviti špagu. Latino plesačica se u razotkrivanju pokazala kao loš glas. 

U drugom izazovu ''To sam ja'' u kojemu natjecatelj ima mogućnost odabrati tri tajna glasa čije će videe pogledati kao dodati dokaz, Josip je odabrao knjižničara, skladištara, i miss fotogeničnosti. Alka i Kedžo su se složili da bi eliminirali skladištara, dok je Luka bio naklonjen eliminaciji miss fotogeničnosti. Natjecatelj je eliminirao skladištara, koji se pokazao kao loš znak te natjecatelju donio 500 eura.

 

1/14

Treći izazov nosi naziv ''Tajni studio'', a u njemu se natjecatelju prikazuje video s tajnim glasovima koje odabere, a od kojih želi dobiti ekskluzivni uvid u nove dokaze iz glazbenog studija. U tajnom studiju događaju se brojne neočekivane stvari, a pravi glas tajnih glasova podvrgnut je vokalnoj manipulaciji od strane modulatora glasa. Josip je odabrao kaskadera i autolimara te na kraju izazova eliminira autolimara kazavši kako bi rado zapjevao  s njim uz gemišt. Autolimar se pokazao kao loš glas te mu tako priskrbio dodatnih 500 eura.

U četvrtom izazovu ''Ima slike, nema tona'' u kojem natjecatelji gledaju videa odabranih kandidata, a u kojima na sekundu po prvi put čuju njihov pravi glas, Josip je odabrao knjižničara i studenticu agronomije. U ovom izazovu, iako je mogao eliminirati bilo kojeg tajnog glasa, natjecatelj odabrao knjižničara, koji je sve iznenadio svojim dobrim glasom, pa tako Josip u ovoj rundi nije osvojio novac.

 

VEZANI ČLANCI:

 

U pretposljednjem izazovu, ''Glasoboju'' nastupala su preostala tri tajna glasa - kaskader, miss fotogeničnosti i studentica agronomije. ''Studentica razbija, ona zna pjevati! Missica pjeva kao moja tetka na svadbi'' komentirao je Vinčić, a Josip je eliminirao miss fotogeničnosti koja se pokazala kao loš glas.

Posljednji izazov nosi naziv ''Intervju'' i u njemu natjecatelj i panelisti imaju pravo odabranom tajnom glasu postavljati  pitanja, ne bi li došli do kakvih novih dokaza. Natjecatelj je između kaskadera i studentice agronomije odabrao ispitivati kaskadera, kojeg je i eliminirao. On se pokazao kao loš tajni glas, a saldo na Josipovom računu nakon ovog izazova iznosio je 3.000 eura. Iako su se panelisti složili da su uvjereni da je studentica agronomije dobra pjevačica te je većina i predložila da ide dalje, natjecatelj se ipak nije htio kockati za 5.000 eura, pa je odustao i show napustio s dotad osvojenim iznosom. U finalnom duetu studentica agronomije zapjevala je s gostom Kedžom i pustila svoj dobar glas.

 

VIDEO: Švedska veleposlanica u Hrvatskoj ugostila Baby Lasagnu uoči Eurovizije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije