Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI NASLOV

VIDEO Pogledajte što je vatreni napravio genijalnom treneru. Povijesno slavlje u Njemačkoj

Leverkusen Stanišić Alonso
Foto: Screenshot twitter
1/4
15.04.2024.
u 09:00

Leverkusen tek čeka veliko slavlje kada im službeno bude uručen trofej koji je posljednjih 11 godina pripadao Bayernu, a kruna bi mogla biti i trostruka nastave li nizati pobjede

Bayer Leverkusen u nedjelju je porazio Werder s visokih 5:0 te tako i matematički osvojio svoj prvi naslov prvaka njemačke Bundeslige u povijesti klupa. Pet kola prije kraja sezone momčad sjajnog španjolskog stratega Xabija Alonsa ima 16 bodova više od aktualnih prvaka Bayerna.

Premda je njihov trener rekao da za sada neće biti velikog slavlja s obzirom na to da je u Europa ligi i Njemačkom kupu sve otvoreno, teško je ne obilježiti ovako veliki trenutak. Osim što su navijači ušli u teren kako bi slavili, u svlačionici se momčad polijevala pivom. Hrvatski reprezentativac Josip Stanišić tom se prilikom odlučio našaliti sa svojim trenerom.

VIDEO Senzacionalna operacija 'Modrić u Dinamu'! Maksimirski klub oglasom u Marci pozvao Luku da se vrati

Dok je Xabi Alonso bio okrenut leđima, prišuljao mu se Stanišić i zalio ga velikom čašom piva. Španjolac se nije naljutio na ovaj potez, već je nastavio slaviti sa svojom sjajnom momčadi koja je ove zone postigla stvarno golem uspijeh.

Kako je spomenuto, Leverkusen tek čeka veliko slavlje kada im službeno bude uručen trofej koji je posljednjih 11 godina pripadao Bayernu. Tijekom čitave sezone momačad je bez poraza, s time da su upisali samo pet remija u domaćim utakmicama. Drugi njemački klubovi ovakav ritam nisu mogli pratiti.

Uz to, s obzirom na njihove fantastične igre, mogu se nadati još većem slavlju pa čak i trostrukoj kruni. U četvrtak igraju uzvratnu utakmicu četvrtfinala Europa lige s West Hamom. U prvoj su utakmici slavili s 2:0. U finalu Kupa krajem svibnja igraju s Kaiserlauternom.

GALERIJA Nevjerojatna pobjeda Bayerna. Bavarci slavili s golemih 8:1

Leverkusen Stanišić Alonso
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije