Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL ROMANTIKA

Ova fotka iz Rudeša je sve na svijetu: 'Tip ima svoju VIP ložu, skinuo se u Mamićevom stilu'

Foto: Screenshot: MAXSport
1/8
12.04.2024.
u 18:42

Dvoboj Rudeša i Slaven Belupa ovoga petka nema gotovo nikakav rezultatski značaj, ali ovakve stvari će nam nedostajati u HNL-u

Petak popodne u Rudešu je bio, može se reći, povijesni dan. Iako je Rudeš i prije igrao u HNL-u, prvi su se puta ove sezone u našem nogometnom prvenstvu domaći dečki mogli zaista zvati domaćima. Do sada su momci sa zapada Zagreba igrali u Kranjčevićevoj ulici, na stadionu kojeg su kao podstanari dijelili s Lokomotivom, koja također domaće utakmice ne igra na svom terenu na Kajzerici. No, Hrvatski nogometni savez dopustio je Rudešu da neke od zadnjih ovosezonskih domaćih utakmica odigra u Rudešu, ako se s time složi protivnička momčad.

Slaven Belupo se s time složio i utakmica u Rudešu mogla je početi. Na lijepo ispunjenom stadionu u tom zagrebačkom kvartu skupilo se dosta navijača koji su po lijepom vremenu došli uživati u nogometu. No, jedna nas je fotografija podsjetila zašto volimo ovakve utakmice u HNL-u. Jedan je domaći navijač iz kućice pored stadiona pratio dvoboj sa šeširom, gol do pojasa i u kratkim hlačicama.

- Rudeš na svom stadionu vodi protiv Slavena, a kamere su primjetile i novu VIP ložu na ŠC Rudeš - objavila je u šaljivom tonu poznata Facebook stranica Nogometne vijesti. Komentari su urnebesni:

- Skinuo se u stilu Zdravka Mamića - piše jedan korisnik Facebooka.

- Vraća im loptu ako ode preko ograde - kaže drugi.

Ključne riječi

Komentara 1

SB
Slavenski_brat
21:38 12.04.2024.

Nogometna sramota EU

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije