Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA FENERA

Livaković sjajnom igrom odgovorio kritičarima: 'Sada je na 100 posto. To je vratar vatrenih!'

Europa Conference League - Quarter Final - First Leg - Olympiacos v Fenerbahce
Foto: LOUISA GOULIAMAKI/REUTERS
1/3
15.04.2024.
u 10:39

Dominik Livaković je za sada upisao 33. nastupa u turskom klubu, a u 12 susreta nije primio gol. Trener Fenerbahčea navodi kako je sada u punoj formi, a ukoliko tako ostane veseliti se može i Zlatko Dalić

Fenerbahče je u utakmici 32. kola turske Superlige svladao Karagumruk rezultatom 2:1. Pobjeda u nedjeljnom gostovanju dovela je istanbulski klub na bod prednosti pred gradskim rivalom Galatasarayem s kojim je u žestokoj borbi za naslov. Žuto-crveni imat će se priliku vratiti na čelo poretka u ponedjeljak protiv Alanyaspora, ali do tada traje slavlje Fenera i Dominika Livakovića.

Upravo se vratar hrvatske nogometne reprezentacije i bivši dinamovac posebno istaknuo u najnovijoj pobjedi svoga kluba. Sjajnim je reakcijama nekoliko puta spašavao mrežu svoje momčadi, a poslužilo je to i kao odgovor kritičarima koji su posljednjih dana bili vrlo glasni u turskim medijima.

VIDEO Dominik Livaković u velikom problemu. Treba li ovo zabrinuti Dalića? 'Navijači su mu okrenuli leđa'

Nakon utakmice pohvalio ga je i trener Ismail Kartal. "On je vratar hrvatske reprezentacije. Emotivan je igrač, morate se brinuti o njemu. Mi to radimo od početka godine, s današnjim nastupom svima je pokazao kakav je vratar. Nismo mogli reći da je bio na sto posto od početka godine, ali sada je. To je Livaković", rekao je trener Fenerbahčea.

Livaković je za sada upisao 33. nastupa u turskom klubu. U 12 susreta nije primio gol. Fenerbahčeu je sljedeća utakmica uzvrat u četvrtfinalu Europa lige protiv Olympiacosa. Grčki je klub u prvome susretu mogao slaviti s 3:0, no brzim su pogotcima Turci došli do 3:2. Tako su u solidnoj poziciji za domaći okršaj kojim nastoje osigurati polufinale.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda tribina koju je demolirala Torcida. Prazan Poljud otkriva razmjere štete

Europa Conference League - Quarter Final - First Leg - Olympiacos v Fenerbahce
1/9

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije