Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA FANTASTIČNO

Gvardiol nominiran za igrača mjeseca! Navijači podupiru vatrenog: 'Fenomenalan je, nema dvojbe'

Champions League - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/6
29.04.2024.
u 21:00

Gvardiolu se tako smiješi prva nagrada za igrača mjeseca, a mogao bi uzeti svoj prvi naslov prvaka Engleske, kao i prvaka u FA kupu. Tamo se u finalu 25. svibnja susreću s gradskim rivalom Manchester Unitedom koji igra nezavidnu sezonu

Travanj je za hrvatskog reprezentativca Joška Gvardiola bio iznimno uspješan. Konačno se pokazao navijačima Manchester Cityja u punom sjaju i uz sjajan posao u obrani, zabio tri gola. Najprije je na Santiago Bernabeu u prvoj utakmici četvrtfinala zabio Real Madridu. Vrlo slično, desnicom iz daljine, zabio je u velikoj pobijedio protiv Lutona.

Završni sjaj je izvrsnom mjesecu dao u 35. kolu Premier lige kada je zabio u pobjedi protiv Nottingham Forresta. City se trenutačno nalazi na drugome mjestu prvenstvene ljestvice s bodom manje i utakmicom manje od Arsenala. Imaju još četiri utakmice do kraja, a natjecanje je poprilično gusto. U subotu ih čeka Wolverhampton, a zatim Fulham. Potom će igrati zaostalu utakmicu protiv Tottenhama, a posljednji susret prvenstvene sezone igraju s West Hamom.

VIDEO Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

"Građani" svakoga mjeseca biraju najboljeg igrača. Za travanj su nominirani Gvardiol, Kevin de Bruyne i Phil Foden. Navijači su oni koji biraju, a ukoliko je suditi po komentarima koje ostavljaju po društvenim mrežama, hrvatski reprezentativac i najskuplji obrambeni igrač u povijesti sporta ima velike izglede za pobjedu.

"Svi su bili nevjerojatni, ali nitko se ne može mjeriti s Gvardiolom otkako se vratio u momčad. Ni njegovi golovi nisu tako loši", napisao je jedan navijač, a drugi se složio: "Gvardiol je bio fenomenalan ovaj mjesec. Zaslužio je ovu nagradu, nema tu dvojbe." Pep Guardiola je odmah po Gvardiolovom dolasku stao iza svog igrača. Ubacio ga je u prvu momčad na poziciju lijevog beka, premda je do tada igrao na poziciji stopera. Nakon perioda prilagodbe postao je jedna od ključnih karika u igri engleskog prvaka.

Gvardiolu se tako smiješi prva nagrada za igrača mjeseca, a mogao bi uzeti svoj prvi naslov prvaka Engleske, kao i prvaka u FA kupu. Tamo se u finalu 25. svibnja susreću s gradskim rivalom Manchester Unitedom koji igra nezavidnu sezonu. Ukoliko ovako nastavi, Gvardiol bi se mogao prometnuti u vođu obrambenog reda, a možda i čitave momčadi u godinama koje slijede.

GALERIJA Ovo je popis najskupljih hrvatskih igrača. Jednom vatrenom cijena je drastično skočila

Champions League - Quarter Final - First Leg - Real Madrid v Manchester City
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije