Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Ljutitoj Klari prekipjelo: ‘Ne mogu više! Ne znam gdje griješim i ne razumijem zašto se tako ponaša'

Foto: RTL
1/19
29.04.2024.
u 16:32

Klara je od jutra bila ljutita na Lovru jer joj crpi energiju promjenama raspoloženja. I ne daješ ništa da ja obnovim svoju energiju i napuniš moje baterije", rekla mu je dok joj je Lovre pokušao objasniti da ona iz njega crpi energiju pa da ne ostane ništa ni za njega, a kamoli za nju. Ne mogu više! Ne znam gdje griješim i ne razumijem zašto se tako ponaša", rekla je Klara i zaključila: Izvoli se naučiti komunicirati!"

Nakon još jedne zanimljive zajedničke večere došao je dan za ceremoniju odluka i među nekim parovima jutro je krenulo u nešto pozitivnijem tonu pa će valjda i odluke kandidata biti takve. Tina je komentirala kako je usredotočena na Tiaga i sebe i želi da u novi tjedan uđu u što boljim odnosima. Misliš da će biti kaos s drugim parovima?" zanimalo ju je, a Tiago joj je rekao: Osjećam da se nešto kuha." Tina ne misli tako, svi parovi joj se čine kao da su izgladili nesuglasice i vjeruje da će svi ostati u showu. 

Alana je i dalje mučilo što se Danijela toliko posvetila Filipu na zajedničkoj večeri, a njemu nikad nije toliko pitanja postavila. To je njegov način traženja pažnje. Uspoređuje se s kim stigne; s Dexterom, Filipom, vidjet ćemo tko je sljedeći", rekla je Danijela, koju je zanimalo zašto mu nije smetalo kad je razgovarala s Josipom. Tvoj način držanja s njim je jedno, način pričanja s Filipom je nešto drugo", objasnio je Alan koji još nije odlučio hoće li ostati u showu jer još nije stavio točku na njihov odnos, nego je znakovito rekao da će staviti tri točkice. Neka bude malo na skliskom terenu", zaključio je. 

VEZANI ČLANCI:

Klara je od jutra bila ljutita na Lovru jer joj crpi energiju promjenama raspoloženja. I ne daješ ništa da ja obnovim svoju energiju i napuniš moje baterije", rekla mu je dok joj je Lovre pokušao objasniti da ona iz njega crpi energiju pa da ne ostane ništa ni za njega, a kamoli za nju. Ne mogu više! Ne znam gdje griješim i ne razumijem zašto se tako ponaša", rekla je Klara i zaključila: Izvoli se naučiti komunicirati!" Lovre ne misli da je to tako zato što uvijek kaže ako mu nešto ne odgovara pa je sad otkrio da mu jako smeta pušenje u kući, no Klara nije razumjela zašto joj je to tek sad rekao. 

Što će sve parovi priznati stručnjacima - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u u novoj epizodi 'Braka na prvu'. 

Novu epizodu 'Braka na prvu' pogledajte odmah na platformi Voyo!

VIDEO Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije