Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGODNA LIJEČNICA

Petra iz 'Braka na prvu' objavila znakovitu fotografiju i citirala srpskog repera: 'Dođe mi nekad da sve ostavim'

Petra Meštrić
Foto: RTL
1/13
29.04.2024.
u 09:12

Petra je objavila fotografiju na kojoj pozira pokraj helikoptera, a uz fotografiju je znakovito citirala stihove hita "Biseri iz blata" srpskog repera Cobyja:

Liječnica Petra Meštrić, koju smo upoznali u prošloj sezoni showa ‘Brak na prvu‘, na Instagramu redovito objavljuje detalje iz svog privatnog života, a na ovoj društvenoj mreži prati je gotovo 93 tisuće ljudi. 

Sada je objavila fotografiju na kojoj pozira pokraj helikoptera, a uz fotografiju je znakovito citirala stihove hita "Biseri iz blata" srpskog repera Cobyja: 

"Dođe mi nekad da ostavim sve i odem. Znam da preko je bolje, ali preko nije moje..."

"Pepi, mačka", "Prelijepa", "Lutka", samo su neki od komentara na njezinu objavu.

Inače, Petra je nedavno na Instagramu progovorila i o muško-ženskim odnosima. 

„Često me pitaju za mišljenje o muško-ženskim odnosima. Ne znam je li to zato što netko smatra moje mišljenje relevantnim na tu temu ili zato što se ljudi jednostavno vole čuditi nečemu što je drukčije od njihovih svjetonazora”, započela je Petra u opisu te dodala kako je ovo što slijedi isključivo njezino mišljenje i ne nameće ga nikome. „Ne želim ni na koga utjecati ni svojim stavom po ovom pitanju, jednostavno mislim da imam pravo na svoj stav u vezi sa stvarima koje se tiču samo i isključivo mene”, upozorila je.

GALERIJA: Brak na prvu 

Petra Meštrić
1/19

„Gledajući u prošlost, muškarci su nekad bili lovci, oni koji su se brinuli da sve privrede za obitelj. Žene su bile nježniji spol. Problem je što su se danas te uloge zamijenile. Ako žena nema ‘lovca‘, ona mora sama postati taj ‘lovac‘, inače će umrijeti od gladi, je l'‘. Ako žena preuzme ulogu muškarca te postaje ‘lovac‘, osoba koja donosi hranu, novac na stol, čemu onda služi taj netko drugi koji ne obavlja svoju ‘dužnost‘? Uloge su se zamijenile, tj. žena je preuzela, uz svoju i ulogu muškarca, a on… Kako koji… Tako smo izmijenili tradiciju, one nekadašnje vrijednosti… Danas je žena jaka, samostalna, a muškarac? Muškarac je lijep. A što će meni lijep muškarac?” upitala je Petra.

VEZANI ČLANCI: 

„Da želim nešto lijepo, kupila bih cvijet ili štikle, ne muškarca da mi stoji u stanu, cvijet će zauzeti manje mjesta. Što će mi lijep muškarac ako je beskoristan? Da ga gledam? Pa radije ću gledati taj cvijet”, zaključila je mlada liječnica. Mnogi su se složili s njom u komentarima ispod objave. „Slažem se u potpunosti”, „Bravo! Savršeno točno rečeno!”, „Slažem se”, pisali su joj pratitelji.

VIDEO: Jurica Pađen otkrio koji ga je političar branio od obožavateljica: 'On mi je bio bodyguard'

Komentara 3

VR
vruljica
10:02 29.04.2024.

Ovakvu liječnicu treba svakako izbjeći.

SS
simpatican.simpa
09:56 29.04.2024.

Ne kužim čemu forsiranje ove "zgodne liječnice" , to je prema ugovoru , treba odraditi x članaka, promocije kak se ustala, kako oprala zube, kako radi, kako uživa na poslu i misao tjedna - smisao života. Na žalost žalosno je što je od sebe učinila, tako mlada osoba, da bude "lijepa".

PN
pošteni_načelnik
09:41 29.04.2024.

Nađi si nekog normalnog i prosječnog čovjeka jer sve ostalo će ti biti tuga, čemer i jad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije