Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika podrška

Srpska predstavnica na Euroviziji 2022. oduševljena uspjehom Baby Lasagne: 'Koji car'

Foto: YARA NARDI/REUTERS
1/9
15.05.2024.
u 21:03

Konstrakta je oduševljena velikim uspjehom našeg Baby Lasagne te mu je posvetila i objavu u kojoj ga je pohvalila.

Baby Lasagna je u doista kratkom vremenu rasprodao čak tri solistička koncerta koja će održati na zagrebačkoj Šalati u rujnu. Ulaznice su u prodaju puštene u 16 sati, a za nekoliko minuta više ih nije bilo. Zbog velike potražnje dodan je i treći datum koncerta, 14. rujna, a i one su ubrzo rasprodane. 

Veliki uspjeh Baby Lasagne na društvenoj mreži Instagram prokomentirala je i srpska bivša predstavnica na Euroviziji Konstrakta. - Koji car - napisala je na svojoj Instagram priči ova glazbenica. Konstrakta je prošle godine predstavljala Srbiju na Euroviziji s pjesmom "In corpore sano" te također pridobila velike simpatije hrvatske publike. Ove je godine čitala glasove srpskog žirija, a koji je našem predstavniku dao 12 bodova. Konstrakta je prilikom čitanja bodova pokazala i tabletić.

 

FOTO Totalna ludnica na zagrebačkom Trgu! Obožavatelji dočekali Baby Lasagnu u apsolutnoj euforiji

1/113

 

Foto: Screenshot, Instagram

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Baby Lasagna 'zapalio' Umag: Zbog njega se penjali na krovove i palili baklje

1/26

 

Nakon prvog rasprodanog koncerta oglasio se i sam Baby Lasagna te najavio novi koncert, koji će se održati 13. rujna. "Što?! Prvi show je rasprodan u četiri minute. Dodali smo drugi show i bit će u prodaji na istoj stranici u 16:00. I dalje mi nije jasno... U četiri popodne, za dan nakon, na istom mjestu", kazao je. U rekordnom je roku 4000 obožavatelja pokupovalo ulaznice, čime je ovaj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata.

VIDEO: Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Komentara 9

Avatar loka
loka
07:49 16.05.2024.

Svaka čast Konstrakti😎i njenih susjednih 12 bodova za našeg Marka👍

Avatar IvanR
IvanR
06:50 16.05.2024.

Dokaz da i tamo ima dobrih ljudi koji na zalost ne mogu u prvi plan pored ovih Vuckovih. Kod nas malo bolje ali teško pored Velikih Megahrvata.

Avatar Moodleen
Moodleen
21:44 15.05.2024.

Opet i opet i opet komšijanje! Dno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije