Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna voditeljica

Nikolina Pišek još jedna žrtva prevare: 'Samo da se ogradim od ovoga, imala sam potrebu...'

Foto: Instagram
1/7
16.05.2024.
u 20:59

Nikolina Pišek na društvenoj mreži Instagram upozorila je pratitelje da ne nasjedaju na lažne oglase, a ona je samo jedna u nizu poznatih osoba koja je postala žrtva ovakve prevare.

Jedna od najpoznatijih domaćih voditeljica Nikolina Pišek na društvenoj mreži Instagram upozorila je svoje pratitelje kako je i ona žrtva prevare, još jedna u nizu poznatih osoba. Naime, riječ o lažnom oglasu gdje su koristili njezinu fotografiju u svrhe reklame ulaganja novca. Čak su i lažnu izjavu kreirali te je predstavili kao da je Nikolina Pišek rekla. 

- Samo da se ogradim od ovoga, osjećala sam potrebu jer me nekoliko ljudi upozorilo... Oglas je u potpunosti lažan i falsificiran. Ne bih preporučila ulaganje kod bilo koga tko tako laže - napisala je na Instagram priči Nikolina Pišek. Podsjetimo, televizijska voditeljica prije nekoliko dana uselila se u svoju luksuznu vilu u podnožju Sljemena, a na Instagramu je podijelila nekoliko snimki na kojima je pokazala kako je uredila svoju kuću. Pokazala je kako je uredila blagovaonicu te dio dnevnog boravka i još jednom je pokazala kako osim stila za modu ima i stila za uređenje interijera. Na snimkama se vidi kako je svoj novi dom uredila popularnim komadima namještaja kao što su stolci Calligaris Oleandro, a pokazala je i kako izgleda njezina garderoba u novoj vili.

 

Foto: Instagram

 

FOTO Nikolina Pišek otkrila da seli u luksuznu vilu od 1,7 milijuna eura

1/22

 

VEZANI ČLANCI:

 

Posljednjih tjedana često je pratitelje na društvenim mrežama informirala o tome kako napreduje uređenje vile koju je kupila s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem. Obiteljske planove o uređenju vile prekinula je iznenadna smrt supruga voditeljice. Nakon dvije godine, Nikolina se odlučila prihvatiti izazova i nastaviti uređenje kuće. Nedavno je i na svojem Instagram profilu podijelila kako majstori rade na postavljanju terase, ali i na obnavljanju sofe.

– Meni jako draga sofa, nije jeftina pa mi žao baciti, bila je prije nekih četiri, pet godina jako loše skladištena tako da nije bila zaštićena – počela je Nikolina Pišek i otkrila da je ostala u šoku kad ju je vidjela te da je ne bi presvlačila zbog toga što je na sofi originalan traper koji je došao s njom. U svoj novi dom planira donijeti i dio stvari koje su joj ostale u stanu u Beogradu u kojem je živjela s pokojnim suprugom i njihovom kćeri Unom.

 

VIDEO: Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić zahvalio Baby Lasagni na donaciji

Komentara 2

IZ
izrazlica
22:20 16.05.2024.

hey pišekica kaj vratila si se, pa zakaj ej?

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
21:44 16.05.2024.

e moja nikolina, da ti nije bilo lovice od vdoja, n e bi bila nikada zrtva ikakve prevare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije