Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesvakidašnji izgled

Zlatna retriverica okotila zelenog psića: Pojava je jako rijetka, ali ima objašnjenje

TikTok
26.04.2024.
u 16:30

Korisnici TikToka oduševljeni su štencem Shamrockom, starim šest tjedana

Zlatna retriverica okotila je štene zelene boje. Sada već šest tjedana star psić dobio je ime Shamrock zahvaljujući svojoj 'sretnoj' nijansi zelene. Vjerojatno uzrokovana žuči u majčinoj utrobi, boja je obojila njezino krzno. Njezini vlasnici, Greg i Carole DeBruler, iz Pensacole, Floride, rekli su da su isprva pokušali "istrljati" boju, piše Mirror. 

Ostali su šokirani kada su shvatili da je Shamrock ostao zelen. Iako nije neuobičajeno da mladunci svijetle boje imaju malo zelene boje na sebi kad se okote, Shamrock je bio tamnozelen", rekla je Carole. 

VEZANI ČLANCI:

"Moj suprug i ja uzgajamo štence već gotovo 17 godina i nikad nismo vidjeli tako nešto! Iz našeg istraživanja vjerovali smo da je obojana od kontakta s biliverdinom u maternici. To se zaista rijetko događa. Ona je preslatka!", dodala je. Par, koji uzgaja pse u uzgajivačnici Golden Treasures, objavio je video Shamrocka na TikToku – gdje je prikupio više od 8,4 milijun pregleda. Štene je izvorno rođeno 3. ožujka.

Na snimci se vidi mama zlatna retriverica kako hrani svoje bebe, sve u zlatnim i blijedim bojama. Među mješavinom je i Shamrock, čije krzno ima jarko zelenu nijansu. Oduševio je sve korisnike koji su pogledali video. 

@living_the_golden_life She is healthy and happy! #fypviraltiktok🖤シ゚☆♡viral #fypシ #pet #puppylove #shamrock #greenpuppy #itsnoteasybeinggreen #green #goldenretriever ♬ Irish Jig - Irish Pub Society

Jedan je korisnik napisao: "On je nešto najslađe što sam ikada vidio", a drugi korisnik je komentirao: "Da barem ostane ovako zelenkast." Još netko je dodao: "Posebno štene." "Ovakvog psa bi svi htjeli", glasio je još jedan komentar. 

Shamrockovo krzno je u međuvremenu izblijedjelo i sada provodi dane zabavljajući se na suncu sa svojom braćom i sestrama. Njegovi vlasnici kažu kako će s vremenom njegovo krzno biti u potpunosti normalne boje. 

Pas koji ‘govori’ postao viralan: ‘Može izraziti niz potreba i emocija, od gladi do potrebe za WC-om!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije