Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pripremite se

Danas nas očekuje mladi Mjesec: Evo kojem horoskopskom znaku će donijeti najviše sreće

Mladi mjesec na nebu iznad Splita
Zvonimir Barisin/PIXSELL
07.05.2024.
u 12:30

Ovaj mladi mjesec je čaroban jer svakom znaku zodijaka pruža priliku da prigrli njegovu energiju koja ga podiže.

Ovomjesečni mladi Mjesec u Biku 7. svibnja 2024. jedna je od najsretnijih lunacija u godini i svijetla točka svibanjske astrologije. Nakon emocionalnog čišćenja tijekom punog Mjeseca u travnju, vrijeme je da s nadom pogledate u budućnost. Ovaj mladi mjesec je čaroban jer svakom znaku zodijaka pruža priliku da prigrli njegovu energiju koja ga podiže. Međutim, jedan se horoskopski znak ističe i spreman je svoje snove pretvoriti u stvarnost, prenosi Yahoo

Uz poravnanje Venere i Jupitera u njihovu korist, ovaj mladi mjesec ima moć oblikovati njihovu budućnost i utrti put dugotrajnom uspjehu. Bik je horoskopski znak na koji svibanjski mladi mjesec najviše utječe. Jupiter, planet sreće i ekspanzije, utjecao je na vašu sliku o sebi i samopouzdanje u protekloj godini, a vi ste prolazili kroz uspone i padove. Postizanje uspjeha dolazi s dobrim dijelom izazova. Međutim, naučili ste važnost fleksibilnosti i iako još uvijek možete držati titulu najtvrdoglavijeg znaka u zodijaku, stekli ste zahvalnost za ljepotu prepuštanja toku.

VEZANI ČLANCI: 

Ovomjesečni mladi Mjesec u Biku vaša je karta za završetak starih poglavlja i prihvaćanje novih ambicija. S Jupiterom i Venerom u kombinaciji - Jupiter koji simbolizira ekspanziju i sreću, a Venera koja privlači radost i kreativnost - ovaj vas lunarni događaj poziva da uskladite svoju emocionalnu istinu sa željenom stvarnošću. 

Umjesto beskrajnog planiranja ili čekanja da se zvijezde savršeno poravnaju, ovaj vas mladi mjesec potiče da poduzmete taj ključni prvi korak. Vjerujte svojim instinktima i slijedite ih. Prihvaćanjem ove energije, otvorit ćete vrata mogućnostima, unoseći pozitivnost i ispunjenje u svoj život.

GALERIJA: Donijet će vam sreću: Ovo su savršene amajlije za svaki horoskopski znak

Mladi mjesec na nebu iznad Splita
1/16

Mladi Mjesec u Biku ne odnosi se samo na osobni rast; to je i svjetionik za vaše odnose. U kombinaciji s ljubavnim planetom Venerom i ekspanzivnim Jupiterom, ovaj lunarni događaj potiče vas da izrazite svoje želje i poduzmete hrabre korake u svom ljubavnom životu. Bilo da ste slobodni i spremni za druženje ili želite produbiti svoju vezu s partnerom, sada je vrijeme za djelovanje. Prihvatite smirenu energiju Bika planiranjem posebnog spoja ili jednostavno uživanjem u kvalitetnom zajedničkom vremenu. Nemojte se ustručavati potrošiti malo novca za nezaboravno iskustvo – zaslužili ste to.

VEZANI ČLANCI: 

Konačno, mladi Mjesec u Biku predstavlja zlatnu priliku da privučete obilje u svoje financije. Ovaj kozmički događaj savršena je platforma za nove puteve širenja i prosperiteta. Bilo da ste očekivali unapređenje na poslu ili razmišljate o novim putovima u karijeri, sada je vrijeme da djelujete. S Jupiterom i Venerom koji podižu vašu samovrijednost i samopouzdanje, bit ćete bolje opremljeni artikulirati svoja postignuća i pokazati drugima svoju vrijednost. Stoga, iskoristite trenutak i odlučno slijedite svoje ciljeve. I zapamtite, čak i ako stvari ne idu točno kako je planirano, vjerujte da bi to moglo dovesti do još većeg uspjeha u budućnosti.

Plaše se slomljenog srca: Ovi horoskopski znakovi boje se ljubavi i zaljubljivanja!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije