Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u Sesvetama

Novi napad na vozača autobusa: Zaustavio vozilo, prijetio vozaču pa ga pogodio plastičnom bocom

Zagreb: Autobus ZET-a pokupio nekoliko automobila na križanju Heinzleove i Vukovarske
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
29.04.2024.
u 14:20

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 41-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Vozaču javnog prijevoza, preciznije zagrebačkog busa, 41- godišnjak nakon što je izašao iz osobnog vozila, uputio je prijeteće izjave, a zatim ga pogodio plastičnom bocom, obavijestili su iz zagrebački policijski službenici. Naime, ove subote, 27. travnja 2024. godine oko 19.25 sati, vozač koji je obavljao prijevoz putnika autobusom javnog gradskog prijevoza na relaciji Iver-Borongaj dolaskom do Zagrebačke ulice u Sesvetama, zaustavio je autobus zbog zaustavljene kolone vozila ispred.

Nakon što je oštećeni zaustavio autobus, iz obližnjeg zaustavljenog osobnog automobila riječkih registarskih oznaka izišao je 41-godišnjak koji ga je zbog nesuglasica u prometu pogodio plastičnom bocom kroz otvoren prozor autobusa te mu u više navrata verbalno prijetio nakon čega se navedenim automobilom udaljio, u čemu ga je tijekom tog događaja onemogućio u obavljanju svoje djelatnosti.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Prijetnja“ te  „Prisila prema službenoj osobi koja obavlja poslove od javnog interesa ili javnu službu“ na štetu zaposlenika trgovačkog društva za pružanje usluge javnog gradskog prijevoza. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog 41-godišnjaka predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

VEZANI ČLANCI: 

FOTO Ovo je najljepši pas na svijetu: Upoznajte Zaidu Bint Muti Von Haussman

Zagreb: Autobus ZET-a pokupio nekoliko automobila na križanju Heinzleove i Vukovarske
1/45

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije