Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZELENSKI BIJESAN
Povratak na članak

Ukrajinci zapanjeno gledali u izraelski sustav obrane: 'Cijeli svijet se ujedinio. I nitko nije uvučen u rat'

Nakon iranskog napada dronovima i projektilima na Izrael, ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski iznio je kritičan osvrt na nedostatak slične međunarodne podrške za Ukrajinu

Komentari 41

Avatar JohnnyBravo
JohnnyBravo
15:10 16.04.2024.

Lol on bi iron doom, neznam jeli to novinarska izmišljotina ili je lik ograničen. Pa takvo se naoružanje čeka godinama, Njemačka ga je naručila neznam kada pa ga još nemaju, pa ne dolazi to besplatno. Plus projektili koštaju neznam koliko, ko će njih platiti. Ajde glumac uvedi opću mobilizaciju i u totalni rat sa rusima, di vam je srce?

VL
RA
radijatori
15:22 16.04.2024.

Otkad su ova Ukrajina i neki njihov predsjednik toliko važni da ih cijeli svijet mora slušati? Preko 20 godina o toj zemlji od preko 40 milijuna ljudi skoro da se nije ni čulo ni znalo, osim da je to "neka vrsta Rusa". Zašto su sad oni i ovaj njihov predsjednik toliko važni?

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
14:28 16.04.2024.

Ne vjerujem da je Zelenski doista bijesan, samo je tu scenu vrhunski odglumio.

VL
SL
Slaven
17:01 16.04.2024.

Zelenski ne razumije osnovnu stvar: ruka ruku mije. Izrael svojim saveznicima daje. Godinama. To je međunarodna suradnja. A Zelenski samo traži, zahtijeva, a ne da je ništa za uzvrat. Židovska je zajednica u svijetu snažna, pogotovo o US. Židovi tamo rade, vode biznise, banke, unaprijeđuju države u kojima žive. A Ukrajinci? Samo žive na tuđoj grbači. Takav je način razmišljanja i Zelenskog, samo "daj mi, daj mi...."

VL
VI
viviann
16:07 16.04.2024.

Frajer brije. Dionicari tvornica oruzja traze svoje, a i neki ocito smatraju da ima previse bijelaca u Europi.

VL
DU
Deleted user
14:45 16.04.2024.

Ukrajina je na žalost po njih ,pokusni poligon i potrošna roba u ratu Zapadne oligarhije protiv Rusa i Kineza.Izraelska PZO nije nikakvo "čudo" jer su Iranci više sati ranije NAJAVILI da će ispaliti hrpu lako oborovih bespilotnih letjelica cijelom Svijetu. To je Izrael,Ameri i Britanci mogao oboriti i praćkom.No Iranco su ispalli i 7 krstarećih raketa od kojih je 5 prošlo izraelsku obranu i palu na i u blizu njihove zračne baze u Negevu.Dakle ,Iranci su demonstrirali vrlo oprezno što mogu. Izazvani Izraelskim nspadom na njihovu ambasadu u Siriji i atentate na njihove generale.Zelenski što prije potpiše primirje tim bolje.

VL
SE
Serengeti
17:11 16.04.2024.

Zasto zapadne sile ne brane Ukrajinu isto kao inIzrael. Obje zemlje nisu u NATO savezu i nema nikavih prepreka. Zašto zapadne sile Ukrajini nisu poslali sve iz svojih skladišta? Dakle, ne nužno novu tehnologiju, već nisu im poslali ni sve staro iz skladišta! Zašto? Zato jer ovo nije rat za demokraciju i europske vrijednosti ili biti ili ne biti za Ukrajinu, već je to proxy rat SAD-a protiv Rusije. Cilj ovog rata je da prekine veze Rusije i EU i da oslabi Rusiju i EU. Cilj je postignut sa "malom" (za SAD budžet malom) količinom novca i SAD-u se više ne isplati davati više novca. Iduće tranše pomoći od SAD-a bit će zajam kojeg će SAD jako dobro znati naplatiti.

VL
NE
nebitnoime
14:30 16.04.2024.

Hahahah. Prvo na bliskom istoku sve strane (osim Izraela) pokušavaju smiriti situaciju, Iranski "napad" je bio koordiniran sa USA i Izraelom jer se morao dogoditi zbog napada na ambasadu. Tako da je to bio koordiniran PR napad. Uz to usporedii veličinu Ukrajine i Izraela. Uz to usporedi status Izraela u USA i Ukrajine. Kad nakon svega toga ti ideš na nož sa susjedima rusima, bez kompromisa, kao američki proxy ostat će ti samo za sjest i plakat na stotinama tisuća grobova i to je svima normalnima bilo jasno.

VL
ZA
zagabria5
19:22 16.04.2024.

Lik je bijesan što mu ne daju svo najmodernije oružje koje imaju i koje su radom otplatili, a bijesan je i što mu ne daju svoju plaću, zgrade, autoceste. Sve treba dati Zelenskom da bude zadovoljan. Sve više sve ovo liči na dobar skeč

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
18:05 16.04.2024.

Zelenko trazi??? Na osnovu cega? Mi smo avione trazili od Francuske, ili smo ih kupili?

VL
FR
Franjo2023
13:55 16.04.2024.

Pa kad je to nepravedan svjetski poredak bio u stanje stvarati pravdu:-)

VL
AS
Asirijac
14:13 16.04.2024.

Ja kad bi gledao ocima kolonizatora govorio bi sto i vecina komentatora.

VL
DU
Deleted user
20:02 16.04.2024.

Lik je zaista smiješan, samo Ukrajincima više nije smiješno.

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
04:36 17.04.2024.

Problem je što se Zelenski i Ukrajinci ponašaju kao neke moralne veličine. Ukrajina je bila (vjerojatno i ostala) najkorumpiranija država u Europi. Nakon raspada SSSR, ostali su u posjedu najboljeg sovjetskog oružja, jer su tamo bile smještene elitne postrojbe. Sve su to prodali ili uništili. Rusija jeste veća od Ukrajine, ali nije toliko veća. Za 20 godina su mogli napraviti bogatu državu, ali nisu. Politika je politika, ali oni su drugi svijet, kao i Rusi.

VL
SB
Slavenski_brat
19:57 16.04.2024.

Ukrajina ne postoji

VL
RO
robertmark
16:17 16.04.2024.

Najveći problem Ukrajine jeste šro u svojim redovima još uvijek ima ogorman broj izdajica, rusofila, komunjara, popova koji su neprijatelji iznutra. Kao što smo i mi imali 3 vreste neprijatelja, srbe, domaće izdajice, komunjare, srbe, jugonostalgičare... i brojne starne politikee koja dugo vremena nije bila sklona priznati hrvatskom anrodu pravo na slobodu i svoju državu.

VL
CR
Croatiadobola
14:02 16.04.2024.

Mi smo pomeli zločinačku srpsku krajinu u 100 tinjak sati jer smo bilo strpljivi, nismo plakali, radili smo na obuci i nabavci oružja i onda dali bibera zlotvorima. Najveći uzori bili su nam Vukovarci, naši iz Sunje i sa Srba, karlovcani i osječani koji su ostali hrabro uz svoj narod. Želim Vam uspjeh u bitci jer je vodite za sve nas, borci iz Mariupolja nek su Vam uzor i svi oni koji su hrabro ginuti u borbi protiv fašističkog ruskog vođe.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:38 16.04.2024.

U posljednjih 7 dana Rusi su izgubili 470 raznih vozila, Ukrajinci 117, omjer 4:1. Ukrajinci su unaprijedili svoj Neptun protubrodski i balistički raketni sustav RK-360 MC s krstarećom raketom R-360. Povećali su doseg rakete na preko 1000 km i proizvodnju za deset (10) puta. Ukrajinci su napali grad i luku Berdyansk na sjevernoj obali Azovskog mora. Nizozemska, Danska, Norveška i Belgija obećali su Ukrajini ukupno preko 60 aviona F-16, čeka se SAD da dozvoli transfer. Rusi vode borbe na prilazima mjesta Ocheretyne, Staromayorske, Krasnohorivka i Berdichy i forsiraju rijeku Mokry Yal. Wagner se vratio uz Ukrajinu, ruski izvore govore da je ubijen Kyryl Budanov, ruski visoki zapovjednik. Rusija i dalje plaća godine i decenije neodržavanja vodozaštitnog sustava, vijesti o novim poplavama stižu iz gradova Tomska i naselja u području Khakassia, u Sibiru. Rusija je pala sa 2. mjesta na 6. ili 7. mjesto u svijetu po sveukupnom izvozu oružja.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
14:20 16.04.2024.

Ukrajina se već duboko u razvoju vlastite vojne industrije. Ovdje je problem u tome kada Rusi razaraju ukrajinske hidro i termo centrale to je tada normalno, zar ne? A kada Ukrajinci to rade Rusiji tada se dignu svjetski trgovci i kažu da se prestane napadati ruske centrale jer će svjetsko tržište energijom postati nestabilno.

VL
SU
sustain
14:52 16.04.2024.

Ukrajincima želim sve najbolje u borbi protiv zloglasnog okupatora i želim im da oslobode i Krim i Donjecku oblast. Zlorvore treba protjerati daleko od svog doma i prisiliti Rusiju da plati ratnu odštetu u punom iznosu. S druge strane poručio bih Zelenskom da manje kmeči i dijeli packe liderima ostalih država , jer su vec svi siti njegovih žalopojki. Silne milijarde koje je dobio od svjetske zajednice završile su u džepovima njegovih pajtaša a trećina oružja je završila po afričkim i bliskostočnim zemljama. Da nema toliko korumpiranih oko sebe mogao je imati "Iron Dome" jos prošle godine. Moje osobno mišljenje je da Urajinski narod zaslužuje novog lidera. Zelim im svu sreću i da protjeraju zvijeri sa svoga ognjišta. Slava Ukrajini

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.