Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO I VIDEO

Opet se oglasio Butković: 'Zorane, moju kravicu Milevu si spomenuo danas čak 9 puta, pretjerao si'

Ministar mora, prometa i infrastrukture, Oleg Butkovi?, posjetio je Pulu
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/3
11.04.2024.
u 21:42

Oleg Butković poslao je novu poruku Zoranu Milanoviću pa objavio snimku na kojoj je pobrojano koliko je puta Milanović ''spomenuo njegovu kravu Milovu''

Ministar mora, prometa i infrastruktura Oleg Butković još jednom se oglasio na Facebooku, u jeku prepirki s predsjednikom Zoranom Milanovićem koji mu je u već nekoliko navrata poručio kako ''će biti kažnjeno gonjen''. Butković se tako na Facebooku objavio i snimku na kojoj je pobrojano koliko je puta Milanović spomenuo njegovu kravu Milovu.

- Dobra večer Zorane, imam potrebu nešto te zamoliti. Nemoj više tako posprdno govoriti o mojoj kravici Milovi. Danas si je u svom obraćanju spomenuo čak devet puta. Krave su simbol blagostanja, one su othranile generacije i generacije naših predaka, moje i tvoje roditelje. Hrvatsko selo preživjelo je zahvaljujući i kravama. Tko ima u kući kravu, zna da neće umrijeti od gladi. Slobodno nastavi udarati po meni, ali Milovu mi ne diraj.

- P.S. Dostavljam i video dodatak ovoj objavi da se i sam uvjeriš da si baš pretjerao. Donekle mogu razumjeti da si bio ljut jer ti je osujećen lukavi plan, ali svejedno si pretjerao. Laku noć, Oleg - dodao je. 

Inače, posljednjih dana žustre rasprave između Milanovića i Butkovića. Milanović je i ovog četvrtka objavio fotografiju na kojoj je Butković, ali i optužena Ivana Rimac (Pleslić). Komunikaciju Butkovića prema Milanoviću je pohvalio i sam premijer Andrej Plenković, navodeći da se ''sjajno poigrava s kršiteljom Ustava''.

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Andrej Plenković dao izjavu za medije u Vinkovcima

Komentara 10

DU
Deleted user
23:10 11.04.2024.

Od svih životinja još su mi samo lisice ostale. - Bolek Olja

O2
Ožujak.2023
00:58 12.04.2024.

A da stavite anketu koji je najdosadniji Hrvatsku ministra/ političar. Sigurna sam da bi Kravica pobijedila. Ovako izmišljeneni jadne argumente bih očekivala od djeteta u 1. Osnovne

JA
Jatiser
13:24 13.04.2024.

Ček, Butko je još uvijek ministar?? Na što smo spali :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije