Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODEBLJI DOSJE

Napadač na ženu u Makarskoj otprije poznat policiji: Bio nasilan prema supruzi, udarao joj glavom o frižider

Priveden uhićen privođenje lisice
Foto: Pixsell/PIXSELL
1/4
29.04.2024.
u 16:10

Prije četiri godine je navodno osuđen na devet mjeseci zatvora zbog obiteljskog nasilja nad nevjenčanom suprugom. Udarao je njezinom glavom o frižider. Kaznu od šest mjeseci je postrožio viši sud uvaživši argumentaciju Državnog odvjetništva i raniju osuđivanost na štetu iste osobe.

U Splitu čekaju nalaze obdukcije nesretno preminule 73-godišnje Makaranke koja je jučer zvala policiju i prijavila im napad na nju i psa. U Zrinsko-Frankopansku ulicu upućena je policijska patrola, no tamo su zatekli djelatnike Hitne pomoći kako pokušavaju reanimirati nesretnu ženu. Nisu uspjeli.

Policija je ubrzo u postaju privela 40-godišnjeg Lj. M. Jutros je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu za prouzročenje smrti iz nehaja. Slijedi mu ispitivanje u Državnom odvjetništvu i sasvim izvjesno određivanje istražnog zatvora budući da ima dosje koji uključuje i kaznene postupke zbog krađa i nasilja.

Prije četiri godine, piše Dalmatinski portal, osuđen je na devet mjeseci zatvora zbog obiteljskog nasilja nad nevjenčanom suprugom. Udarao je njezinom glavom o frižider. Kaznu od šest mjeseci je postrožio viši sud uvaživši argumentaciju Državnog odvjetništva i raniju osuđivanost na štetu iste osobe. Jučer u trenutku uhićenja, nešto iza 11 sati, bio je alkoholiziran. Dalmatinski portal neslužbeno doznaje da se radi o koncentraciji alkohola većoj od dva promila.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je najljepši pas na svijetu: Upoznajte Zaidu Bint Muti Von Haussman

Priveden uhićen privođenje lisice
1/45
Ključne riječi

Komentara 1

GL
Glagoljica
16:50 29.04.2024.

S njim najprije u frizider 48 sati da se dobro ohladi. Nakon toga najmanje 3 mjeseca u zenski zatvor da mu one dirigiraju pranje podova, zahoda…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije