Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predan pritvorskom nadzorniku

Smrt ih nehaja: Gurnuo ženu na ulici i udario joj psa, a njoj pozlilo pa umrla

Makarska: Pogled na novoizgrađeni dio
Zvonimir Barisin/PIXSELL
29.04.2024.
u 12:20

Žena je nazvala policiju i prijavila slučaj nakon čega joj je pozlilo te je preminula

Policija se oglasila o nevjerojatnom slučaju koji se dogodio jučer u Makarskoj. Žena je, naime, nazvala policiju i prijavila da ju je mlađi muškarac na ulici odgurnuo, a potom je njenog psa mješanca labradora i ovčara udario nogom. Brzo nakon tog poziva joj je pozlilo. Iako je Hitna pomoć vrlo brzo došla i pokušala je reanimirati, ženi nažalost nije bilo spasa te je preminula. 

Sada se oglasila i policija. Kažu kako su policijski službenici Pu splitsko-dalmatinske proveli kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom. Kako su jučer izvijestili, oko 10:20 sati zaprimljena je dojava 73-godišnjakinje koja je navela kako ju je u Makarskoj na ulici odgurnuo muškarac uslijed čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo po događaju ženi je pozlilo nakon čega je preminula te je uslijedilo uhićenje muškarca koji se dovodio u vezu s događajem.
 
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 40-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Prouzročenje smrti iz nehaja te je danas uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije