Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.04.2024. u 09:30

Uznemiravanje je uznemiravanje i tu prestaje svaki pa i “rubni humor” te postaje vrlo ozbiljno za žrtve.

Komentara 7

Avatar southman
southman
10:54 12.04.2024.

Dakle da je u pitanju neki HDZ direktor koji bi "uznemiravao podređene djelatnice sa pozicija moći " i redom im dijelio otkaze ako ne bi pristale na poruke to bi proizvelo javni linč neviđenih razmjera. Matanić nije samo slao neprimjerene poruke one je micao sa pojedinih projekata one koje se "ne bi odazvale na porukice ". Drugim riječima " ponašao se kao bijeli muškarac sa pozicije moći " ili prevedeno zaslužuje najgoru moguću osudu i kaznu ! Ovo bih napisao i da je u pitanju bilo koji desničar. Ovdje nema mojih - tvojih !!!

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
10:49 12.04.2024.

Zanimljivo kako hrvatski levičari sada ne ponavljaju mantru "zločin je zločin" koja im je bila omiljena protiv hrvatskih branitelja?!

Avatar Seurat
Seurat
12:08 12.04.2024.

Ma kakav humor... To i Zloran pokušava u politici pa ga Ola pregazio s Milovom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije