Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASLJEDNIK U MADRIDU

Turski supertalent otkrio koliko poštuje Modrića: Ne mogu ga zvati imenom. Zbog njega sam u Realu

LaLiga - Real Sociedad v Real Madrid
Foto: VINCENT WEST/REUTERS
1/4
29.04.2024.
u 20:00

"Svi me zovu Abi, a ne znaju što to znači. Iznenadim se kada me Modrić tako zove", rekao je Arda Güler o svome nadimku u svlačionici Real Madrida, koji na turskom znači "brat"

Tursko čudo od djeteta, ofenzivni veznjak Arda Güler (19) prošloga je ljeta prešao iz Fenerbahčea u Real Madrid za 20 milijuna eura. Veći dio vremena imao je problema s ozljedama, zbog čega nije imao prilike puno nastupati. Trener Carlo Ancelotti je ove sezone u zadatak uzeo uzdizanje mladih igrača koji će u narednim godinama na svojim leđima nositi "kraljevski klub". Velika uzdanica je Güler kojeg Talijan neće slati na posudbu

Španjolski ga mediji od prošle godine opisuju kao nasljednika Luke Modrića u Madridu. Upravo je hrvatski kapetan pripadnik stare garde koja ove sezone manje igra i čiji je ostanak u španjolskoj prijestolnici upitan. Ovakvim opisivanjem Gülera, njegov je odnos s Modrićem od prvoga dana došao u centar pažnje. Štoviše, prilikom transfera pisalo se kako ga je upravo Modrić nazvao i nagovorio da potpiše za Madrid.

GALERIJA Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

LaLiga - Real Sociedad v Real Madrid
1/17

Doima se kao da Modrić i Güler imaju izvrstan odnos. Nekoliko su puta jedan drugog pohvalili na društvenim mrežama, a kapetan vatrenih je mladog veznjaka nazvao mlađim bratom. Güler je u emisiji KAFA Sportsa otkrio da ga Realovi igrači zovu "Abi", što na turskom znači "brat". "Svi me zovu Abi, a ne znaju što to znači. Iznenadim se kada me Modrić tako zove", rekao je Güler.

Zatim se osvrnuo na svoj dolazak u Real Madrid. "Zašto sam odabrao Real? Obećali su mi da ću biti Modrićev nasljednik. Ponudili su mi dugoročni projekt i uvjerili me. Modrića ne mogu zvati Luka, niti Kroosa Toni. Stariji su od mene, nije me obitelj tako učila. Osjećam se kao da ih ne poštujem. Zovem ih braćom pa su i oni mene tako počeli", govori Güler. Ove je sezone prikupio osam nastupa u svim natjecanjima i zabio dva gola.

VIDEO Luka Modrić plakao nakon drame: 'Ovo bi mogao biti kraj'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije