Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ENGLESKOM RESTORANU

Gosti u restoranu šokirali potezom: 'Imali su djecu koja će kopirati njihovo ponašanje'

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
26.04.2024.
u 22:41

Glasnogovornik policije potvrdio je kako je policija upoznata s incidentom

Grupa gostiju navodno je pobjegla iz restorana u engleskom gradu Exeteru bez plaćanja računa od oko 300 eura. U grupi je bilo 20 osoba, a svoj dio računa, koji je bio oko 60 eura, platila je samo jedna tročlana obitelj.

Upravitelj Saiful Rahman prijavio je slučaj policiji. "To je zapravo bilo šokantno", rekao je Rahman koji je policiji rekao i registarske pločice osoba koje nisu platile račun, piše Mirror

"Oni su otišli, odvezli se, lagali i imali su djecu koja će najvjerojatnije kopirati njihovo ponašanje", rekao je šokirani upravitelj. On je, naime, pratio goste dok se nisu odvezli svojim vozilima. Glasnogovornik policije potvrdio je kako je policija upoznata s incidentom. Također, istaknuo je kako se istraga nastavlja. 

 

GALERIJA Pogledajte kako izgledaju drilovi za ročnike: Prošli rigoroznu obuku, izabrani i najbolji među polaznicima
Ilustracija
1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije