Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITALI SMO POLICIJU

FOTO Specijalci u Klinici za tumore: Nesvakidašnji prizor iznenadio pacijente u zagrebačkoj bolnici

Klinika za tumore policija
Foto: Čitateljica
1/3
07.05.2024.
u 10:59

Policijsko vozilo na Črnomercu ispred zgrade bolnice uočeno je u utorak oko 10 sati, a zbog gomile policajaca pacijenti su se pitali što se događa

"Čekam tu u Klinici za tumore, hrpa je specijalaca ispred bolnice", javila nam se čitateljica iz zagrebačke Klinike za tumore. Policijsko vozilo na Črnomercu ispred zgrade bolnice uočeno je u utorak oko 10 sati, a zbog gomile policajaca pacijenti su se pitali što se događa. U zgradu je ušao pripadnik interventne policije. 

Pitali smo policiju je li se nešto dogodilo i moraju li se pacijenti brinuti. Kako doznajemo iz Policijske uprave zagrebačke, nije zatražena intervencija za tu lokaciju. Prema tome, najvjerojatnije je riječ o redovnim poslovima policije. Primjerice, postoji mogućnost da je zatvorenik doveden u bolnicu na pregled.

 

GALERIJA Snajperisti i barijere uoči Eurovizije: Sigurnost velika briga, policija tvrdi da je spremna
Klinika za tumore policija
1/9

 

Ključne riječi

Komentara 4

AD
Adra61
13:55 07.05.2024.

Kad su zatvorenici bolesni ne dolaze na pregled u pratnji specijalaca nego u pratnji pravosudnih policajaca. Viđeno nebrojeno puta u KB Dubrava. Taj ili ta kojem treba za pregled pratnja specijalaca trebao bi biti teški monstrum. Izgleda da netko u policiji gadno mulja s objašnjenjima.

RE
Realistic
11:20 07.05.2024.

Čitateljica javila.Kakav to mozak moras biti da vidiš policajce i odmah zoveš novinare.

MO
modovisisajteMaraschino
11:10 07.05.2024.

Logično... i zatvorenici su bolesni i treba pratnja. A ljudi danas na svaki vjetar paničare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije