Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALITIČARI I HND: NE DAMO 'NOVOSTI'

DP-ov udar na 'Novosti' je skandalozan, a ljevica je licemjerna. O čemu bi oni pregovarali s Penavom?

26.04.2024.
u 18:07

Politolog Goran Čular smatra kako je neprihvatljivo da se netko, u ovom slučaju Domovinski pokret, bavi uređivačkom politikom i slobodom jednog medija. Predsjednik HND-a Hrvoje Zovko pita se hoće li Penava otvoriti i „ured za hrvatstvo“, dok se Žarko Puhovski pita zašto o svemu šute Rijeke pravde i je li njima korupcija važnija od ugrožavanja temeljnih prava koja garantira Ustav

Komentara 54

Avatar admin.puzi_Fulir.ga.guzi
admin.puzi_Fulir.ga.guzi
18:18 26.04.2024.

Gamad prokletnicka… nitko vam ne brani da piskarate sta hocete. Pa i chetnichke bljuvotine. Ali za to necete dobiti ni centa iz proracuna. Drzava ima diskreciono pravo birati sta financira. Isto vrijedi za ono zmijsko leglo od HAVCa.

FU
Fusnota
18:10 26.04.2024.

Četničke novine

ZG
zg1985
18:30 26.04.2024.

Hrvatska je jedina drzava na svijetu koja financira teroriste koji su je napadali,unistavali i ubijali njene gradjane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije