Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRĐENE CRNE SLUTNJE

Težak udarac za Hrvatsku uoči Eura! Jedan od stožernih Vatrenih propustit će veliko natjecanje?

Osijek: Trening hrvatske nogometne reprezentacije na Opus Areni
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
07.05.2024.
u 17:19

Još uvijek nije do kraja poznato hoće li mu zdravstveno stanje dopustiti igranje na Euru, ali jasno je da će jedna od neizostavnih figura Hrvatske imati utrku s vremenom ne bi li se dovela u formu do dvoboja sa Španjolskom koji se igra za 38 dana

Hrvatski nogometni reprezentativac, 28-godišnji Nikola Vlašić zbog ozljede će propustiti završnicu klupske nogometne sezone. Potvrdili su to ovoga utorka liječnici njegova kluba, talijanskog Torina nakon dodatnih pretraga koje je pohodio zbog ozljede tetive aduktora.

Vlašić je ove sezone bio neizostavan član prvog sastava momčadi koju s klupe vodi hrvatski trener Ivan Jurić. Bio je i u planovima izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića, no sada je veliko pitanje hoće li se u idućih nekoliko tjedana oporaviti te u kakvoj-takvoj formi nastupiti za Hrvatsku na novom velikom natjecanju, Europskom prvenstvu.

Podsjetimo, Vlašić je prošlog petka u dvoboju Torina i Bologne zbog ozljede morao izaći već u 28. minuti dvoboja. Kod jednog je sprinta i izbijene lopte stao na trenutak, uhvatio se za desnu preponu i legao. Nakon utakmice trener Jurić otkrio je novinarima da Vlašić trpi bol već dva mjeseca.

Torino je danas u priopćenju za medije naveo da je nakon obavljenih kliničkih ispitivanja jasno da je došlo do ozljede tetive aduktora. U nadolazećim danima bit će odrađene još neke pretrage, ali sezona je za Vlašića završena, barem što se tiče klupskih obaveza.

Još uvijek nije do kraja poznato hoće li Vlašiću zdravstveno stanje dopustiti igranje na Euru u Njemačkoj, ali jasno je da će jedna od neizostavnih figura Hrvatske imati utrku s vremenom ne bi li se dovela u formu do dvoboja sa Španjolskom koji se igra za 38 dana.

Komentara 13

ZR
Ze Roberto u
17:36 07.05.2024.

Stožerni Vatreni???? Svašta papir trpi.....

Avatar Platonix
Platonix
18:36 07.05.2024.

Nikoli želim potpuni oporavak ali njegov izostanak ne znači slabljenje reprezentativnog kadra

BI
billynik
18:58 07.05.2024.

Stvarno ste svašta u stanju napisati, da nije rodbinski veza i tate Joška teško da bi ikada vidio reprezentaciju. Naravno, želim mu brzi oporavak i bio bi sretan da je stvarno stožerni igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije