Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SJAJAN JE'

Novi video Joška Gvardiola odmah je postao viralan, navijači su oduševljeni

Champions League - Group G - RB Leipzig v Manchester City
LISI NIESNER/REUTERS
07.05.2024.
u 16:15

- Joško može igrati napadača bolje od Haalanda! Bolji je nego ikad. Napadač i obrambeni igrač u jednom! - samo su neki od komentara navijača na društvenim mrežama

Velika borba priprema se u samoj završnici engleske Premier lige. Tri kola prije kraja natjecanja Arsenal je vodeća momčad na ljestvici s bodom više od drugoplasiranog Manchester Cityja, ali je aktualni engleski i europski prvak odigrao utakmicu manje. Liverpool je na trećem mjestu, a tamo će po svoj prilici i ostati.

No, nakon što su za vikend odigrali utakmicu protiv Wolverhamptona i pobijedili s 5:1, "građani" s Etihada priključili su se Arsenalu kojem konstantno pušu za vratom. U tom je dvoboju Joško Gvardiol ponovno odigrao sjajno, a izborio je jedanaesterac.

Manchester City je objavio jedan video na svojim društvenim mrežama u kojem se jasno vide svi dobri Gvardiolovi potezi u dvoboju s Wolvesima. Video je do zaključenja ovoga teksta pregledan gotovo 300 tisuća puta, a ima preko 17 tisuća lajkova. Navijači Cityja su doslovce oduševljeni izvedbama hrvatskog virtuoza.

- Joško može igrati napadača bolje od Haalanda! Bolji je nego ikad. Napadač i obrambeni igrač u jednom! - samo su neki od komentara navijača na društvenim mrežama.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

DI
dinol
16:40 07.05.2024.

GNK dinamova skola!! Bravo Josko, zelim ti puno zdravlja I uspljeha kako u zivotu tako o na terenu 👏👏👏💪

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije