Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA NESREĆA

Nogometaš se s 1,84 promila alkohola u krvi zabio u benzinsku, djelatnik ozlijeđen

Screenshot/Twitter
07.05.2024.
u 15:01

Prema policijskim izvorima, djelatnik nije ozlijeđen od udara vozila, već prilikom pokušaja da napusti poslovni prostor i izbjegne udarac automobila. Uspio je sačuvati živu glavu, no noge su očito stradale

Nogometaš argentinskog kluba Estudiantes de la Plate, Tiago Palacios skrivio je bizarnu prometnu nesreću u Buenos Airesu prošlog ponedjeljka, i to nekoliko sati nakon što je sa svojom momčadi osvojio argentinski Liga kup. 

Palacios se automobilom zabio u izlog na benzinskoj postaji i ozlijedio zaposlenika, kojem je morala biti pružena pomoć. Na alkotestu je utvrđeno da je sjeo za upravljač pijan, napuhao je 1,84 promila.

Urugvajski U-23 reprezentativac izišao je iz vozila neozlijeđen, dok je djelatnik na crpki prošao znatno lošije. Zadobio je ozljede na obje noge te ga je hitna pomoć prevezla u bolnicu na liječničku obradu.

Prema policijskim izvorima, djelatnik nije ozlijeđen od udara vozila, već prilikom pokušaja da napusti poslovni prostor i izbjegne udarac automobila. Uspio je sačuvati živu glavu, no noge su očito stradale.

VEZANI ČLANCI:

Estudiantes je u nedjelju pobijedio Velez Sarsfield nakon izvođenja jedanaesteraca u finalu argentinskog Liga kupa. U regularnom vremenu bilo je 1:1, a Estudiantes je nakon izvođenja jedanaesteraca slavio 4:3.

Time je osvojio šesnaesti trofej u povijesti i izborio plasman u Copa Libertadoresu sljedeće godine, a Palacios je u finalu igrao do 75. minute utakmice.

Komentara 1

DU
Deleted user
17:41 07.05.2024.

Gdje igra Pero Bombardero trenutno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije