Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Iznenada je preminuo omiljeni reprezentativac (31) i velika zvijezda: 'Nevjerojatno, šokirani smo'

Pixabay
06.05.2024.
u 15:31

Imao je zapaženu međunarodnu karijeru, u kojoj je kao profesionalac igrao u Češkoj, Švedskoj i Austriji, dok je za reprezentaciju Norveške nastupao od mlađih uzrasta pa sve do seniorske momčadi. Prije nego što je preminuo bio je i u pregovorima s drugim klubovima koji su ga željeli u svojoj momčadi iduće sezone.

Tragične vijesti došle su s krajnjeg sjevera Europe. Naime, u Norveškoj je iznenada preminuo poznati hokejaš i velika zvijezda norveškog, ali i europskog hokeja Alexander Reichenberg u 31. godini života Vijest o iznenadnoj smrti njihova kapetana potvrdio je i klub Lillehammer na svojim službenim stranicama. Vijest je to koja je zasigurno šokirala tu skandinavsku zemlju i sve ljubitelje hokeja

Lillehammer se na službenim stranicama emotivnom objavom oprostio od svojeg igrača i kapetana, koji je do smrti igrao svoju najbolju sezonu, u kojoj je postigao ​​44 pogotka u regularnom dijelu prvenstva. Reichenberg je imao zapaženu međunarodnu karijeru, u kojoj je kao profesionalac igrao u Češkoj, Švedskoj i Austriji, dok je za reprezentaciju Norveške nastupao od mlađih uzrasta pa sve do seniorske momčadi. Prije nego što je preminuo bio je i u pregovorima s drugim klubovima koji su ga željeli u svojoj momčadi iduće sezone.

GALERIJA Pogledajte kako izgleda luksuzni kamp u kojem će boraviti vatreni

1/21

– Nevjerojatno je tužno pomisliti da on više nikada neće moći čuti povike s tribina Eidsiva Arene i da mi koji smo sjedili na tribinama nećemo vidjeti igrača sa širokim osmijehom, ekstra potezom i snažnog udarca. Počivao u miru, "broju 61", uvijek ćeš biti zapamćen kao umjetnik. Naše misli i sućut idu obitelji, djevojci i suigračima – objavili su iz norveškog kluba.

VEZANI ČLANCI:

 

– Alex je bio sjajna osoba. Poznavao sam ga jako dugo, ali posebno u posljednjoj godini kao sportski menadžer. Bio je jako dobra i poštena osoba. To je jedan od najboljih igrača koje smo imali u hokejaškom klubu Lillehammer kroz povijest. Ovo se nedavno dogodilo, tako da smo još svi još u stanju šoka. Ovo je nevjerojatno tužno i besmisleno. Dogodilo se iznenada, ovo jako boli – poručio je sportski direktor Lars Bergseng.

Komentara 6

DR
Drinko
17:38 06.05.2024.

Pfizer moderna i drugi

OX
oxymoron
16:52 06.05.2024.

Zasto iznenada???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije