Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neće biti obvezno

WhatsApp uskoro uvodi novu opciju: Želi potaknuti korisnike da više razgovaraju

WhatsApp goes down
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/3
06.05.2024.
u 14:09

Korisnici neće moći vidjeli je li kontakt bio na mreži ako prije s njime nisu komunicirali ili ako ih je blokirao

WhatsApp radi na ažuriranju koje će omogućiti korisnicima da vide tko je od njihovih kontakata nedavno koristio aplikaciju. To će, kako navodi Metro, potaknuti ljude da se više dopisuju i da više razgovaraju. Cilj je pomoći u započinjanju novih razgovora prikazivanjem korisnicima drugih ljudi na njihovom popisu kontakata kojima još nisu poslali poruku. Ažuriranje će korisnicima biti dostupno u nadolazećim tjednima. Ono neće biti obvezno te neće prikazivati sve koji su u tom trenutku na mreži.

"Ova značajka korisnicima pruža prikaz nedavne online aktivnosti, umjesto opsežnog popisa svih trenutno online kontakata", navodi WABetaInfo, portal koji prati novosti iz WhatsAppa. Korisnici neće moći vidjeli je li kontakt bio na mreži ako prije s njime nisu komunicirali ili ako ih je blokirao.

WABetaInfo je istaknuo i kako je tvrtka niz funkcija privatnosti u novu značajku. Kako se pojašnjava, oni koji su onemogućili opciju, neće se nalaziti na popisu. Opcija će se, naime, moći u potpunosti isključiti ili pak uključiti samo za određene kontakte. Oni koji isključe opciju, neće moći vidjeti niti aktivnost drugih osoba. 

 

GALERIJA Iznova otvorena staklena šetnica na Biokovu, najodvažniji uživaju u prekrasnom pogledu
WhatsApp goes down
1/11
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije