Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN BULJ
Povratak na članak

VIDEO Ubojica Anđele Bešlić tvrdi da je nevin: Ne bojim se povratka u Sinj

Kazao je da je izrazio više puta sućut ocu ubijene Anđele Bešlić, ali je naglasio kako on nije nju ubio. "Kazneno djelo teškog ubojstva pokojne Anđele Bešlić nisam počinio", naveo je.

Komentari 1

MA
Maslac
18:08 10.04.2024.

Pa on je to nedjelo priznao u policiji!?....gad, dobio je nagon i napastvovao djete.....koliko vidim nisu ga u zatvoru prevaspitali...( jedan stariji susjed ( tada 19g star) je sredinom 80-ih zavrsio na golom otoku. Nakon 3g se je vratio saa izgubljenim osmjehom na licu...osmjeh mu se nikada vise nije povratio, nikada se nije niti ozenio a niti netko zna da je imao neku zenska a niti muskarca. U njemu je sve bilo ubito ...vjerovatno je postao A-seksualan. Strasno ..bio je krh i sitan..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.