Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDIZBORNI SUKOBI

Plenković svojim izjavama u Slavoniji naljutio DP, stigao mu odgovor: 'Glas za njega je glas za Srpski svet'

Zagreb: Veliki predizborni skup Domovinskog pokreta u KC Vatroslav Lisinski
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
12.04.2024.
u 11:00

"Andrej Plenković sinoć iz Slavonije, koju je uspješno skupa s Milanovićem iselio, poručuje Hrvatima da ne raspršuju svoje glasove na desnici. Za koga bi trebali glasovati?" pita se u svojemu priopćenju Domovinski pokret.

Domovinski pokret u petak je medijima poslao priopćenje naslovljeno "Glas za Plenkovića je glas za Srpski svet, glas za Most je glas za SDP i Možemo – glas za Domovinski pokret je glas za prosperitetnu i jaku Hrvatsku!". Priopćenje prenosimo u cijelosti.

"Andrej Plenković sinoć iz Slavonije, koju je uspješno skupa s Milanovićem iselio, poručuje Hrvatima da ne raspršuju svoje glasove na desnici. Za koga bi trebali glasovati? Za Plenkovića i Milorada Pupovca, koji otvaraju 40 hajdučkih spilja u Hrvatskoj za širenje Srpskog sveta? Za Plenkovića i cijelu bulumentu kadrova iz propale države koji sprečavaju povratak Hrvata u svoju Domovinu? Za Plenkovića koji financira velikosrpsku literaturu i Pupovčeve antihrvatske medije?

Građani, vi koji volite Hrvatsku, ne dopustite im da vas opet prevare, ne nasjedajte na njihovu mimikriju. Plenković i Milanović, vidi čuda, par dana pred izbore postaju politički Hrvati. A nakon što poberu glasove, nastavljaju s politikom onemogućavanja povratka i tjeranja Hrvata iz vlastite zemlje.

Most, nažalost, treći put na parlamentarnim izborima igra za protuhrvatsku opciju. Prvi put je možda bilo slučajno, Božo Petrov i Nikola Grmoja bili su neiskusni i naivni. Drugi put je možda bilo slučajno, nisu još naučili, ali treći put više ne može biti slučajno. Još je gora činjenica da namjeravaju sastavljati nakon izbora, ako dobiju dovoljno mandata, vladu sa SDP-om i Možemo. Protivljenjem zajedničkom izlasku na izbore izravno pogoduju SDP-u i lijevoj opciji, kao i HDZ-u u nekim izbornim jedinicama. Taj rasap glasova koštao je suverenističku opciju na prošlim izborima pet (5) saborskih mandata i omogućio Plenkoviću formiranje vlade s Pupovcem.

VEZANI ČLANCI:

Građani, vi koji volite Hrvatsku, ne dopustite im da vas opet prevare, glas za Most je glas za SDP i Možemo, a u drugom koraku za Plenkovića i Pupovca. Glas za Domovinski pokret je glas za povratak Hrvata i prosperitetnu i jaku Hrvatsku", priopćili su iz Domovinskog pokreta.

FOTO Živa atmosfera na skupu Domovinskog pokreta: Brojne zastave, ima i oznaka HOS-a, stigli i tamburaši

Zagreb: Veliki predizborni skup Domovinskog pokreta u KC Vatroslav Lisinski
1/30

Komentara 7

Avatar Denis_Plamenac
Denis_Plamenac
17:44 12.04.2024.

Zar da glasam za HDZ? A toliko je iseljenih, toliko nezadovoljnih, toliko je ljudi koji se odriču svoga hrvatstva, toliko je onih što se nakon svega srame što su uopće bili u ratu... Nema nikakve šanse!

ZO
Zorica48
12:07 12.04.2024.

Neznam kak0 moji.Slavonci mogu.glasovati za Hdz e nakon opustosene Slavonije. PA ja se stalno.pitam kuda su ulozeni.te silne milijarde. Pa sve slavonske zupanije.nerazvijene otislo najvise ljudi.a stalno.vlada. tako.spisoban Hdz-e. Pa i sada tu.je i.Dp pa nista.bolje. Ako ostane hdz-e ode.Slavonija bubanj I ostaje.prazna.

IV
ivica.vranjic
11:30 12.04.2024.

Doveli ste milančeta svojim manevrima za predsjednika. Sad bi istim receptom to ponovili i za premijera. Ne možete dvaput prodat poštenom hrvatskom narodu istu priču. Nikad za crvene i nikad više za vas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije