Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI SU ZATVORENI

Evo kako danas rade trgovine i šoping centri za Praznik rada

Foto: Pixabay
1/3
01.05.2024.
u 08:42

Očekivano danas na 1. svibnja na Praznik rada mnoge trgovine nisu otvorene. U nastavku donosimo pregled trgovina i shopping centara koji će biti otvoreni te detalje o njihovom radnom vremenu.

Očekivano danas na 1. svibnja na Praznik rada mnoge trgovine nisu otvorene. U nastavku donosimo pregled trgovina i shopping centara koji će biti otvoreni te detalje o njihovom radnom vremenu.

Većina trgovina i trgovačkih centara najavila je kako neće raditi na Praznik rada, 1. svibnja. Tako danas su danas zatvorene poslovnice sljedećih trgovina: Lidl, Spar i Interspar te Kaufland. Ipak, može se pronaći ponaki dućan koji radi, ali morate paziti na kraće radno vrijeme. Konzum je na svojim stranicama objavio poruku kupcima kako će na praznik raditi tek nekoliko poslovnica: "Dragi kupci, isplanirajte kupnju na vrijeme jer će pojedine naše prodavaonice u srijedu, 1.5.2024. raditi prema posebnom radnom vremenu.  Radno vrijeme vaše najbliže Konzum prodavaonice koja će raditi u srijedu, 1.5.2024. pogledajte ovdje." Prilagođeno radno vrijeme imati će Plodine, čije radno vrijeme možete pogledati ovdje.

Radno vrijeme Studenca možete pogledati ovdje.

Radno vrijeme Bipe možete pogledati ovdje.

Radno vrijeme Pevexa možete pogledati ovdje.

Bauhaus radno vrijeme provjerite ovdje.

U srijedu ne rade DM trgovine, Müller, EmmezetaIkea ni KTC koji je objavio kako je "jedini trgovački lanac koji od početka 2020. godine ne radi nedjeljom blagdanima i praznicima". 

POVEZANI ČLANCI:

Osim trgovina, neće raditi ni većina šoping centara. Z Centar Zagreb je objavio da će "restorani, kafići, Hall of Game, Z House of Beauty, automat klub i Adventure Mini golf raditi prema redovnom radnom vremenu, CineStar po rasporedu prikazivanja filmova, MiniPolis od 10 do 20h, a trgovine i Chix Threading bar neće raditi'.

Neće raditi ni City Centar One Zagreb East, City Centar One Zagreb West, Arena Centar, Tower Centar Rijeka, Mall Osijek, Mall of Split, Lumini Varaždin, Pula City Mall, Galerija Poreč, Galerija Bakar i Supernova

POVEZANI ČLANCI:

Radno vrijeme King Crossa Zagreb možete pogledati ovdje.

Radno vrijeme City Centra One Split možete pogledati ovdje.

Radno vrijeme Avenue Malla Zagreb možete pogledati ovdje.

Portanova Osijek radno vrijeme provjerite ovdje.

Joker Split radno vrijeme provjerite ovdje.

West Gate radno vrijeme provjerite ovdje.

VIDEO Druga karijera Kolinde Grabar-Kitarović: Otkriveno koliko je novca zaradila prošle godine

Komentara 2

VO
volimnju
10:31 01.05.2024.

ovdje, ovdje, ovdje.... pa napišite vi

Avatar Asterix
Asterix
09:22 30.04.2024.

Zar za praznik nije zabranjen rad svim trgovinama osim par izuzetaka (u krugu crkve, željezničkog kolodvora...).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije