Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNI JOŠKO

VIDEO Pogledajte Gvardiolove majstorije protiv Spursa: 'Spremio ih je u džep. On je ključna figura Cityja'

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester City
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/4
16.05.2024.
u 21:35

Posebno je puno šala bilo na račun Heung-min Sona koji pored Gvardiola nije mogao ništa napraviti, a tome u prilog govori i Sonov izraz lica nakon što mu je hrvatski branič oduzeo loptu pa ga polegao na pod

Nakon ponešto izazovnijeg početka sezone, Joško Gvardiol se izvrsno uklopio u sustav igre Pepa Guardiole te počeo pokazivati punu raskoš svojih talenata. Uz uvijek fantastične poteze u obrani, zabio je čak pet golova za Manchester City, od kojih se posebno ističe onaj Real Madridu u četvrtini finala Lige prvaka, kao i dva gola koja je zabio protiv Lutona.

Fantastičnim igrama postao je miljenik engleskih navijača i nogometnih stručnjaka te pohvale na njegov račun ne prestaju pristizati, a igrom protiv Tottenhama ponovo je izazvao divljenje navijača. Guardiola ga je već tradicionalnu ostavio na terenu svih 90. minuta. Na društvenim mrežama počele su se pojavljivati kompilacije nevjerojatnih obrambenih poteza kojima je potpuno neutralizirao Spurse, a umalo se upisao i u strijelce.

Sam klub objavio najbolje Gvardiolove poteze s utakmice u Londonu, a na X-u ju je vidjelo više od 150 tisuća ljudi. Mnogi su navijači ostavili šaljive komentare. Posebno je puno šala bilo na račun Heung-min Sona koji pored Gvardiola nije mogao ništa napraviti, a također je propustio realizirati najbolju šansu Spursa na utakmici. 

"Gvardiol je pospremio Spurse u džep. On je sada ključna figura u ekipi Cityja", napisao je jedan navijač o Hrvatu koji je prošloga ljeta stigao u Manchester City kao najskuplji obrambeni igrač na svijetu. Kolo prije kraja "građani" imaju dva boda više od Arsenala i Gvardiolu se smiješi prvi naslov prvaka Engleske. Također, 25. svibnja u finale FA kupa protiv gradskog rivala Uniteda ulaze kao izraziti favoriti.

GALERIJA Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Premier League - Tottenham Hotspur v Manchester City
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije