Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI PROMAŠIO
Povratak na članak

VIDEO Budimir u 97. minuti katastrofalno izveo kazneni udarac: 'Ovo je najgori penal ikada'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio. Da je Budimir zatresao suparničku mrežu, bio bi to njegov 17. gol ove sezone u Primeri, koliko je postigao i vodeći strijelac lige Ukrajinac Artem Dovbik koji igra za Gironu.

Komentari 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:23 16.04.2024.

Ma što ima pucati s tri slomljena rebra? Pa bilo je neozlijeđenih igrača u ekipi, čemu to? I nakon neuspješnog penala voze ga u bolnicu? Bilo je ranije igrača s ipak više pameti.

VL
VO
volimnju
23:24 16.04.2024.

vrhunskim igračima se to ne dešava

VL
Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
07:18 16.04.2024.

dogodi se,zahvatil je zemlju prije udarca ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.