Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GOSTIMA KOD LEGENDE
Povratak na članak

VIDEO Bili smo na treningu sa Željkom Mavrovićem: 'Kao da ima sedam ruku, ne znam odakle dolaze ti udarci'

Na jednom od privatnih treninga koje vodi "Šaka sa Srednjaka" zatekli smo dva vrlo zanimljiva boksačka rekreativca. Jedan je vrhunski sportaš, automobilist Martin Kodrić, a drugi je financijaš koji se bavi ulaganjem u kriptovalute

Komentari 2

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
12:08 17.04.2024.

"odnosno meditaciju s gledanjem u sunce"......pametnome dosta. Ako ne vjerujete meni pitajte bilo kojeg oftalmologa (ili bilo koju prosječno inteligentnu osobu). Inače,Željka uistinu cijenim ali neke segmente njegovog razmišljanja fakat ne mogu probaviti.

VL
VL
Vladek37
13:40 14.04.2024.

Dali je bio i sparing partner Milanović?🤣😂🤣😂

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.