Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKE SANKCIJE

Protivnik Hrvatske bit će izbačen s Eura? Svjetskoj velesili prijeti drastična kazna zbog niza afera

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
Marko Lukunic/PIXSELL
29.04.2024.
u 13:27

Uefa i Fifa traže odgovore oko nastale situacije i traži da se stvari promijene, inače bi Španjolska mogla biti drastično kažnjena.

Hrvatska nogometna reprezentacija i Španjolska igraju 15. lipnja od 18 sati u Berlinu utakmicu prvoga kola Europskog prvenstva 2024. godine. U našoj skupini nalaze se još Italija i Albanija. Španjolski nogomet potresaju afere uoči Eura, piše madridski list AS. Naime, poslovanje tamošnjeg saveza nalazi se pod povećalom Fife i Uefe, koje su osudile miješanje politike u sport pa furiji čak prijeti izbacivanje s Eura.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića

Rotterdam: Susret Hrvatske i Španjolske u finalu Lige nacija
1/13

Španjolski nogometni savez bio je predmet zbog istrage o korupciji, ali i ostavke predsjednika Luisa Rubialesa, koji je tijekom ceremonije na Svjetskom nogometnom prvenstvu za žene poljubio jednu reprezentativku Španjolske. To je natjeralo španjolsku vladu da formira odbor koji će nadgledati rad nogometnog saveza zbog spornih poteza. Uefa i Fifa traže odgovore oko nastale situacije i traži da se stvari promijene, inače bi Španjolska mogla biti drastično kažnjena.

VEZANI ČLANCI:

AS također navodi, ako FIFA i UEFA ne budu zadovoljne odgovorima, reprezentacija Španjolske mogla biti izbačena s predstojećeg Europskog prvenstva, a španjolski klubovi iz svih Uefinih natjecanja. Španjolska bi pritom ispala iz utrke za dobivanje Svjetskog prvenstva 2030. zajedno s Portugalom, Marokom i tri južnoameričke države. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije