Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OI PARIZ 2024.
Povratak na članak

Hrvatski rukometaši saznali su protivnike na Olimpijskim igrama. Dobili smo izuzetno tešku skupinu

Hrvatska je jedna od 12 reprezentacija na turniru koje će biti podijeljene u dvije skupine po šest momčadi, a prve četiri momčadi iz obje grupe proći će u četvrtfinale.

Komentari 6

Avatar rubinet
rubinet
18:25 16.04.2024.

Hrvatska je zapravo dobila lakšu skupinu. Izbjegli smo Francusku i Dansku.

VL
KR
Krolo
18:26 16.04.2024.

Pa kakva bi trebala biti na OI? Ovo je jako dobro jer smo izbjegli Dansku i Francusku, tako da bi morali dalje u četvrt finale sigurno, sve ostalo neće biti uspjeh. Znači uz Švedsku i Španjolsku koja je u padu,,,, iako ne a nepobjedivih, treba vratiti Mađarima i Egipćanima i Slovencima što su nas prije dobivali i to je to. Na OI četvrtfinalna utakmica je apsolutno najključnija, ako ciljaš polufinale turnira. Ne sumnjam da će Islanđanin, tako tempirati momčad. Idemo po medalju!!!!

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:51 16.04.2024.

U ovoj skupini realno smo jači samo od Španjolske, Njemačke, Japana i Slovenije.

VL
Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
18:43 16.04.2024.

Bice na OI zanimljiv europsko-balkanski duel male Slovenije i velikana iz regije Hrvatske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.