Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA 23 GODINE
Povratak na članak

Hrvatica ostvarila veliki uspjeh u SAD-u: Plakala od sreće i tresla se pa poslala poruku u domovinu

- Mislim da sam sretnica, imam divne ljude oko sebe - rekla je Nika pa poslala poruku u Hrvatsku

Komentari 9

DC
DC
13:36 16.04.2024.

Jedna od najboljih obrambenih igracica u NCAA-u proslih godina. U polufinalu protiv Iowa-e je pogodivsi trojku umalo nekoliko sekundi prije kraja umalo dovela svoj UConn do finala. Nika ce imati uspjesnu karijeru u WNBA.

VL
Avatar mrIvan
mrIvan
12:37 16.04.2024.

Bravo i sretno! Nek se zavidni guše u vlastitoj zavisti...i izlučevinama.

VL
BA
Barcelona85
11:48 16.04.2024.

Toliko uspjesnih Hrvata a nitko od njih nema potrebu kontaktirati medije da se pohvale kako su uspjesni samo manjina njih poput ove doticne. Ljudska tastina i ego dolaze do razina kada jedina reakcija koju mozes imati je povracanje.

VL
Avatar istrazitelj
istrazitelj
14:15 17.04.2024.

Ovo je samo normalan slijed jedne uspješne sportašice. Sportski obiteljski geni (mama i tata bili dobri košarkaši), mlađa sestra dobra košarkašica. Uspon do ove razine je bio postepen, bez preskakanja stepenica razvoja. Uspješna u svakoj sredini gdje je igrala, mlađe kadetski uzrast, kadetski, juniorski. Osvajala sve sa klubovima (Croatia, Trešnjevka) na navedenoj razini, školama (III. gimnazija). I to uvijek kao lider ekipa. Nije kao mnoge otišla u neko prosječno sveučilište, već su ju pozvali na UCON, top 5 sveučilište vezano za žensku košarku. Na takvim mjestima samo svojim radom možete biti uspješni. Sve čestitke Nika na tom uspjehu. Nije bilo ni malo lako, ali je zbog toga sada slađe. I onda ovdje čitam komentare nekih koji nisu nikad loptu uzeli u ruke, a kamoli da ih je gledalo po 10-tak tisuća navijača na utakmicama u kojima je Nika bila jedan od glavnih igrača. Smiješan mi je taj ljudski jal koji pojedinci osjećaju prema drugima. Koje ne poznaju, o kojima ništa ne znaju i u biti - kojima su zavidni.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:09 16.04.2024.

Na svakoj fotografiji pokazuje trbuh.

VL
Avatar Purger__1945
Purger__1945
13:22 16.04.2024.

Nika Mühl to nije hrvacko ime

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.