Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA S MAKSIMIRA

Dopredsjednik Dinama odgovorio na važno pitanje i umirio navijače: 'Nismo u zabrinjavajućoj situaciji'

Zagreb: Konferencija za medije nakon sjednice Izvršnog odbora GNK Dinamo
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
14.04.2024.
u 08:33

- Proaktivnom komunikacijom prema svim dionicima pokazujemo da imamo jasni tok priljeva sredstava, ali i da imamo rješenja za konsolidiranje kluba kako u financijskoj, tako i u organizacijskoj domeni - napisao je u priopćenju Dubravko Skender

Iz Dinama je u nedjeljno jutro u javnost odaslano priopćenje kojeg je potpisao dopredsjednik kluba, Dubravko Skender. U njemu se dotaknuo aktualnog trenutka po pitanju financijske situacije, a reagirao je, kako je navedeno, zbog nekih medijskih napisa o financijskom stanju u klubu. Priopćenje sa službene stranice Dinama prenosimo u cijelosti.

- Nastavno na medijske napise o financijskom stanju u Dinamu želimo svim članovima i navijačima kazati kako klub nije ni u kakvoj zabrinjavajućoj situaciji. Zatečeno stanje nakon prvih demokratskih izbora zahtjeva naše odgovorno ponašanje koje je primjetno od prvog dana stavljanjem brojnih tema vezanih uz financije kluba na same sjednice Izvršnog odbora, a potom i konstruktivnim raspravama na tim istim sjednicama - navodi se na početku priopćenja.

Zagreb: Konferencija za medije nakon sjednice Izvršnog odbora GNK Dinamo
1/26

- Proaktivnom komunikacijom prema svim dionicima pokazujemo da imamo jasni tok priljeva sredstava, ali i da imamo rješenja za konsolidiranje kluba kako u financijskoj, tako i u organizacijskoj domeni. Svjesni smo odgovornosti koju smo dobili od članova kluba koji su nas izabrali da vodimo Dinamo u maniri dobrih gospodarstvenika u idućih četiri godine. Po potrebi sve važne informacije na ovu temu iskomunicirat ćemo s javnošću, a do tada pozivamo sve članove i navijače da podrže naše igrače u nastavku pobjedničkog niza već u srijedu protiv Varaždina na putu do obrane naslova prvaka Hrvatske i pobjede u finalu Kupa - stoji u priopćenju kojeg je potpisao Dubravko Skender, dopredsjednik GNK Dinamo.

Ključne riječi

Komentara 1

EJ
ejStef
11:20 14.04.2024.

Eh da, svi su se pofajtali za fotelje, a nitko ili nema centa ili ima zmiju u džepu. Nitko niti ne pomišlja uložiti u klub, a niti je doveo nekog investitora sa sobom. U svemu tome vidimo da je sada faza uhljebljivanja i vraćanja usluga iz kampanje. Vidimo i da je svima i dalje sportski sektor zadnji u fokusu... Ono prije je bilo loše, no niti ovo ne budi neku nadu. Za sada. Izgleda da će se sve raspasti ako DInamo ne osvoji prvenstvo i ne plasira se u LP...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije