Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMO - VARAŽDIN
Povratak na članak

Dinamo sutra igra utakmicu koja se odgađala od kolovoza, Jakirović: Remetila je pogled na ljestvicu

– Da, pogotovo je to bilo nezgodno u pogledu na ljestvicu, a pritom u većem dijelu sezone ne znaš kad ćeš igrati tu utakmicu... I pitanje je kad bismo je odigrali da smo, recimo, ostali u Europi, jer raspored je natrpan. Evo, konačno ćemo je odigrati, jasno je da nam je to iznimno važna utakmica.

Komentari 7

NI
niko63
15:14 16.04.2024.

Koji genijalac, ispada da je dobro da smo ispali iz Europe jer mi je raspored bio prenatrpan. Sad nam je jasno zašto je Dinamo onako igrao u europskim utakmicama. Koji prodavač magle.

VL
Avatar rubinet
rubinet
14:33 16.04.2024.

Zašto se ova utakmica toliko odgađala ? Nedopustivo ! Neozbiljno.

VL
FR
FranjoSS
20:35 16.04.2024.

Da li će igrati i oni igrači kojih nije bilo u Dinamu kada se utakmica trebala odigrati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.