Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPERACIJA KOLJENA

Čilić se javio iz bolničkog kreveta: 'Moja želja za igranjem na najvišoj razini nije nestala'

Čilić u bolnici
Foto: Instagram screenshot
1/3
12.05.2024.
u 15:28

"Nadam se da će mi ova dodatna operacija pomoći da se vratim na teren. Bilo je to izazovno putovanje u proteklih 15 mjeseci, ali motiviran sam vratiti se i zahvalan svima vama na podršci", napisao je Marin Čilić

Hrvatski tenisač Marin Čilić je zbog problema s koljenom bio propustiti čitavu sezonu 2023. godine, a posljednji puta je nastupio 12. veljače protiv Lasla Đerea u Buenos Airesu. Nakon što je ispao s ATP-ovog turnira, najavio je da će zbog ozljede morati skratiti turneju po Južnoj Americi.

U jednom je trenutku Čilić bio treći tenisač svijeta, a uzeo je i trofej na US Openu 2024. godine. Konstantno obnavljanje ozljeda tijekom protekle dvije godine bitno su umanjile broj njegovih nastupa. Od sedam mečeva pobijedio je tek u jednom i pao na 1060. mjesto ATP ljestvice.

VIDEO Goran Ivanišević nasmijao zagrebačku publiku: Teniski meč igrao tavom

Nakon još jedne operacije koljena objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta i uputio poruku navijačima. “Hej ljudi, novost od mene. Posljednjih nekoliko mjeseci potrošio sam pokušavajući naći rješenje za riješiti poteškoće koje imam s koljenom. Donio sam odluku o još jednoj operaciji koljena, nakon pažljivog razmišljanja i puno korisnih savjeta stručnih liječnika", napisao je Čilić na Instagramu.

"Ovo se činilo najboljom opcijom za dostići potpuni oporavak. Moja želja za igranjem na najvišoj razini nije nestala, baš suprotno, jača je nego ikad i nadam se da će mi ova dodatna operacija pomoći da se vratim na teren. Bilo je to izazovno putovanje u proteklih 15 mjeseci, ali motiviran sam vratiti se i zahvalan svima vama na podršci", dodaje hrvatski tenisač.

GALERIJA Pogledajte murale u čast Luke Modrića. Kapetana vatrenih obožavaju u Hrvatskoj i inozemstvu

Čilić u bolnici
1/13

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije