Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li u pravu?

Zatražila je razvod dan nakon vjenčanja jer je novopečeni muž prekršio jedno njeno pravilo

shutterstock
29.04.2024.
u 12:30

Unatoč tome što su joj prijatelji i obitelj rekli da razmisli o svojoj odluci da zatraži razvod nakon samo jednog dana, bijesna mladenka nije htjela poslušati.

Dan vašeg vjenčanja jedan je od najvažnijih dana u vašem životu i nakon pažljivog planiranja, nadali biste se da će sve proći glatko - ali jedna je mladenka bila shrvana kada je njen novopečeni muž prekršio jedno pravilo koje je imala za njihov veliki dan. Sada želi razvod nakon što je otišla s vlastitog vjenčanja, piše Mirror

Unatoč tome što su joj prijatelji i obitelj rekli da razmisli o svojoj odluci da zatraži razvod nakon samo jednog dana, bijesna mladenka nije htjela poslušati. Priznala je da joj ‘nikad nije bilo stalo do udaje’, ali nakon što ju je dečko zaprosio odlučili su organizirati vjenčanje. Dodala je kako su svaki preuzeli pola planiranja i da je bila prilično razumna u pogledu kompromisa oko toga što bi on želio.

VEZANI ČLANCI: 

Međutim, objasnila je da je imala samo jedno strogo pravilo - i bila je shrvana što ga je njen muž prekršio na dan njihovog vjenčanja te je zbog toga podnijela zahtjev za razvod nakon što je bila u braku samo jedan dan. Mladenka je rekla da je pravilo da pri rezanju torte njen joj muž ne smije ‘trljati ili zabijati tortu u lice’. 

Ali, njen ju je muž zgrabio za potiljak i ‘gurnuo’ joj glavu u kolač. Tvrdi je da je ova okrutna šala bila isplanirana jer je imao ‘hrpu kolača kao rezervu’: ‘Otišla sam. Sljedeći dan sam mu rekla da smo gotovi. Ostajem pri tome. Stvar je u tome da su se svi okupili da mi kažu da mu trebam dati drugu priliku’. 

VEZANI ČLANCI: 

Svi joj govore da pretjerano reagira, unatoč tome što pati od klaustrofobije - te da se uspaničila kada joj je glava završila u torti. Također je rekla da su joj svi govorili da ‘ne odustaje pred prvom preprekom’. ‘Ne želim, ali svi su toliko ujedinjeni i uvjereni u svoje uvjeravanje da činim užasnu pogrešku da se pitam jesu li u pravu’, zaključila je.

Savjetnica za odnose poručila je da mora slušati sama sebe te da je ponašanje njenog muža zabrinjavajuće. Savjetuje joj da zapamti tko joj je sve rekao da mužu da još jednu priliku te da nastavi dalje s razvodom.

Snimka svadbe: 'Svekrva je došla u vjenčanici, trebala sam tada shvatiti da slijedi i razvod'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije