Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neugodna situacija

Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'

@kelsboyd3
13.04.2024.
u 16:00

Video koji je mlada podijelila na TikTok-u razbjesnio je mnoge.

Na mnogim vjenčanjima mlada i mladoženja znaju jedno drugo hraniti tortom, a dok neki to rade na tradicionalan i pristojan način, neki to pretvore u šalu - i pretjeraju. U videu koji je podijelila mlada na društvenim mrežama može se vidjeti kako ona svom novom suprugu komadić torte razmaže po licu, a nakon nekoliko sekundi isto napravi on - ali na puno ružniji način koji je mnoge zgrozio, prenosi Mirror.

Agresivno je uzeo ogroman komad torte i bacio ga mladoj u lice. U komentarima je većina ljudi napisala kako je ovo prvi alarm da se u njemu krije agresivna osoba i kako bi trebala tražiti papire za razvod. 

 

@kelsboyd3 #cakesmash #nobodygotcake #smash #cakesmashchallenge #hedidntgetany #kingston #tennessee #barnofmaplecreek #johndeeergreen #ohno #rusticwedding ♬ Oh No - Kreepa

Ipak, nakon mnoštvo takvih komentara i upozorenja mlada se javila s objašnjenjem da su to jednostavno 'njih dvoje' i da je to njihova vrsta šale. 'Oprostite, ali ovo je drugačija vrsta humora, naša vrsta', poručila je.

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Komentara 4

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
21:13 13.04.2024.

O čemu vi pričate?!! Pa jasno se vidi da je ona prva počela s bacanjem torte! Opet dvostruka mjerila!

TI
TinaNina84
21:53 13.04.2024.

Jedno je našaliti se,ovo je agresija.

OR
Orion5
18:35 13.04.2024.

Zašto se neki miješaju u tuđe brakove?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije