Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prva polufinalna večer

FOTO, VIDEO Luda atmosfera u Amazingi: Pogledajte kako su Zagrepčani pratili nastup Baby Lasagne

Zagreb: Praćenje prve polufinalne večeri Eurosonga na Zagrebačkom Velesajmu
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/26
07.05.2024.
u 22:36

Među rijetkim je to mjestima u metropoli gdje se organiziralo javno praćenje polufinala, a obožavatelji su stigli opremljeni brojnim rekvizitima poput hrvatskih zastavica, neizostavnih čipkastih detalja, ali i odjeveni u majice s prepoznatljivim motivom mačke

Brojni obožavatelji koji su se večeras, u povodu prve polufinalne eurovizijske večeri, okupili u zabavnom centru Amazinga na zagrebačkom velesajmu, s nestrpljenjem su dočekali nastup Baby Lasagne.

Među rijetkim je to mjestima u metropoli gdje se organiziralo javno praćenje polufinala, a obožavatelji su stigli opremljeni brojnim rekvizitima poput hrvatskih zastavica, neizostavnih čipkastih detalja, ali i odjeveni u majice s prepoznatljivim motivom mačke. 

VEZANI ČLANCI: 

Luda atmosfera zavladala je neposredno prije nastupa, upalile su se prskalice, a onda se i zaplesalo u ritmu "Rim Tim Tagi Dim"

Zagreb: Praćenje prve polufinalne večeri Eurosonga na Zagrebačkom Velesajmu
1/26

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije