Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POSTUPIT ĆEMO PO STATUTU STRANKE'
Povratak na članak

Župan Petry o uhićenom HDZ-ovcu: 'S kolegom sam dobro surađivao, sve je svoje zadaće obavljao odgovorno'

Lički župan Ernest Petry, predsjednik HDZ-a Ličko-senjske županije, kazao je da je za uhićenje Marija Stilinovića čuo od novinara i da nema nikakve informacije o uhićenju ili razlozima uhićenja.

Komentari 9

PO
Polarus
15:51 26.04.2024.

jel to onaj koji je svećano pusti u rad bankomat?

VL
AC
acer7
17:41 26.04.2024.

Ako je on nju prijavio, zašto i ona nije uhićena?

VL
LI
lipa75
16:17 26.04.2024.

Čude me postupci ogranaka pojedinih stranaka, ovdje konkretno ličkog odnosno gospićkog HDZ-a. Na terenu postoje članovi stranke koji su joj godinama odani i koji vjerno rade za stranku. I onda za svog čelnika odaberu Petrya koji je bio član svega i svačega. Ma može mu otac biti ne znam tko, ali on zbog svojih lutanja po političkoj sceni (kao i drugih Ličanima poznatih stvari) nije zaslužio biti županijski predsjednik HDZ-a.

VL
GL
Glagoljica
16:26 26.04.2024.

Ovi mi se odgovori odgovornih ljudi svidjaju!!! : Većina nije željela komentirati slučaj, jer se ne žele miješati u bračne odnose te navode kako će vrijeme pokazati što je tu istina.

VL
DU
Deleted user
16:47 26.04.2024.

Kakve veze ima u kojoj je stranci netko tko je prijavljen zbog obiteljskih problema? Pa Lalovac je tukao suprugu, a to je zataškano. Milanović je zlostavljač i preljubnik na Krku, pa je i to zatajeno. Vama je važno samo toto ako je netko portir na ulazu u prostorije HDZ-a a uz njega se vežu bilo kakvi problemi.... Može i to da je pjevao Vilu Velebita na javnom mjestu!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.