Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI CJENIK OD 2025.

Zračna luka Rijeka ove godine ipak neće imati drastično visoke cijene: Direktoru će isplatiti nagradu od 221.000 eura?

Krk: Zrakoplov Eurowingsa nosi reklamu Kvarnera
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
07.05.2024.
u 16:08

Već su prijevoznici ranije tražili odgodu jer su svoje cjenike ravnali prema prošlogodišnjem, a drastično povećanje ostavilo ih je bez teksta.

Scene putnika kako vuku prtljagu sve do izlazne rampe s parkirališta Zračne luke Rijeka ipak staju ovih dana, nakon što su iz Uprave i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture odlučili prolongirati odluku kojom bi cijene usluga u zračnoj luci bile značajno povećane. Već su prijevoznici ranije tražili ovu odgodu jer su svoje cjenike ravnali prema prošlogodišnjem, a drastično povećanje ostavilo ih je bez teksta. 

Primjena novog cjenika tako je odgođena do 29. travnja 2025. godine tako da će i ove sezone vrijediti iste cijene kakve su vrijedile i  prošle. Iako je jedan problem riješen, Novi list dobio je informaciju kako je navodno direktoru Tomislavu Palaliću prediđena isplata stimulativne nagrade od čak 221.000 eura. 

Ta se nagrada predvidjela u planu poslovanja za prošlu godinu. Osim toga, u planu poslovanja za ovu godinu istom tom direktoru je predviđena nagrada od čak 44.800 eura. 

-  Skupština Zračne luke to može ili ne mora prihvatiti. O tome ćemo više znati kada većinski vlasnik, Republika Hrvatska, sastavi dnevni red skupštine i kad vidimo kako će njihov predstavnik koji čini većinu glasova skupštine, o tome glasati. Potencijalno, direktor može dobiti taj iznos, ali o tome odlučuje većinski vlasnik - tvrdi predsjednica Nadzornog odbora Zračne luke Rijeka Nataša Zrilić. 

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 1

ČU
Čubi
19:40 07.05.2024.

Radniku je dosta 100-200 eura i neka šuti ipak gospoda su gospoda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije